FDI Belh @ rra on edelleen tehokkain vaihtoehto Kreikalle

Kilpailu raivoaa Ateenassa, kun Kreikan viranomaiset ilmoittivat päättävänsä 2 + 2 uuden fregatin hankkimista koskevan kilpailun voittajan ennen kesää. Muutama päivä sitten Lontoo ilmoitti olevansa valmis luopumaan kahdesta tyypin 2 fregatistaan ​​ilmaiseksi, jos Ateena tekee kompromisseja Babcockin Arrowhead 23 -mallin hyväksi, kun taas Fincantieri esitti tarjouksensa FREMM Bergaminin ja kahden Maestralen kanssa. luokan fregatteja ja että Alankomaat tarjosi kaksi Karel Doorman -luokan fregattiään Damenin Sigma 140 HN: n rinnalle. Päätös näyttää muodostuvan näiden kolmen tarjouksen ja Naval Groupin tarjousten välillä FDI Belh @ rran ja kahden tyypin 70 fregatin siirto, D646 Latouche Tréville sukellusveneiden vastaiseen sodankäyntiin ja D615 Jean Bart ilmatorjuntapuolustukseen. Paperilla tarjoukset näyttävät tasapainoisilta, mutta Ranskan tarjous vaikuttaa hieman jäljessä korvaavien alusten iän ja paljon pienempien alusten FREMM -hintaa vastaavien suorien ulkomaisten sijoitusten hinnan vuoksi. Itse asiassa kreikkalainen lehdistö ja erityisesti maan yleinen mielipide ovat hyvin erimielisiä mallista ja säilytettävästä tarjouksesta, jossa on joskus yksinkertaistettuja lukujärjestelmiä ja hyvin likimääräisiä tietoja sosiaalisista verkostoista.

Tästä syystä Kreikan ilmavoimien eversti Konstantinos Zikidis kirjoitti 3 artikkelia vertaillakseen objektiivisesti ja tosiasiallisesti kilpailevien alusten kykyjä ja erityisesti ilma-puolustus- ja ilmapuolustusjärjestelmien avainalueella. Näiden fregattien ase . Lisäksi kreikkalainen upseeri, jota Kreikan niemimaalla ilmailutekniikan insinöörinä arvostetaan, on monien kirjoitustensa vuoksi vertaillut ehdotettujen fregattien laitteen kolmea keskeistä elementtiä: tutkaa, pystysuuntaista laukaisujärjestelmää ja niitä itse. Ja johtopäätökset ovat selvät: olipa kyseessä Thalesin Sea Fire 3 -tutka, Naval Groupin VLS SYLVER tai MBDA: n ja Thalesin Aster 500/15, Mica VL, VT30 ja MdCN -ohjukset, ne kaikki ylittävät vastaavat, jotka varustavat tämän sopimuksen nojalla Kreikalle tarjottuja italialaisia, amerikkalaisia, hollantilaisia, saksalaisia ​​tai brittiläisiä aluksia.

Kreikka lähettää LOI:n Ranskaan Belharran fregatteja varten, jotka etsivät rahoitusta Uutiset Puolustus | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Käytetyt puolustusvälineet
Sylver -järjestelmä pystyy laukaisemaan ohjuksen 0,25 sekunnin välein, jolloin Mk41 voi laukaista ohjuksen vain 5 sekunnin välein, mikä on suuri heikkous, kun VLS -lukumäärä on rajoitettu kyllästyshyökkäysten edessä.

Niinpä ensimmäisessä akateemisesti julkaistussa artikkelissaan ilmailuinsinööri Panagiotis Touzopoulos ja eversti Zikidis ovat analysoi LW08-, DA08-, MW08-, TRS-4D- ja SeaFire 500 -tutkan vertailevaa suorituskykyä useiden kohdetyyppien havaitsemiseen ja seurantaan erilaisten sitoutumisskenaarioiden mukaisesti ja erityisesti kohteiden havaitsemiseen, joilla on vähän tutkaa vastaava alue, kuten Roketsan Atmaca -aluksenohjus, joka varustaa Turkin laivaston uudet Ada-korvetit. Vaikka monet Kreikassa pyrkivät pitämään Seafirea TRS-4D: tä vastaavana, analyysi osoittaa, että näin ei ole ja että ranskalainen tutka ylittää selvästi kilpailijoidensa kyvyt kaikilla lentoalueilla, varsinkin varkain. . Tämä kyky on ratkaiseva useammalla kuin yhdellä tavalla: se ei ainoastaan ​​salli fregatin havaita siihen kohdistuvaa uhkaa mahdollisimman pian, vaan tarjoaa pidemmän ajanjakson sen käsittelemiseksi asianmukaisen vastauksen kanssa ja siten tuhlaamatta ampumatarvikkeita tarpeettomasti. mahdollistaa muiden kohteisiin kohdistuvien uhkien havaitsemisen riittävän ajoissa, jotta voidaan aloittaa sieppaus, mikä on paljon vaikeampaa muiden tutkojen kanssa, ja tämän tyyppisissä skenaarioissa on hyvin pieniä tai olemattomia sieppausikkunoita.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Käytetyt puolustusvälineet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit