Yhdysvallat saattaa esitellä uuden satelliittien vastaisen aseensa pian

Avaruussodan alalla kaksi koulua törmää Pentagoniin: ne, jotka kannattavat ehdottoman luottamuksellisuutta useimpien ohjelmien suhteen, jotta mahdollinen vastustaja (Kiina tai Venäjä) jättäisi tietämättään olemassa olevista valmiuksista. Ja kehitteillä olevat ohjelmat ja ne, jotka katsovat, että osan näiden tietojen poistaminen salaisista on välttämätöntä, jotta voidaan vahvistaa pelotevaikutusta mahdollisesti liian luottamukselliseen vastustajaan nähden. Toistaiseksi salassapitovelvollisilla oli etu, ja vakava sähkökatkos oli kattanut monien vuosien ajan Yhdysvaltojen armeijoiden todelliset avaruusominaisuudet, ja sen uusi Space Force -komponentti, sekä hyökkäävä että puolustava. Mutta Afganistanin viranomaisten romahtamisen seuraukset Yhdysvaltojen sotilasvaltaan maailmassa, jopa suhteessa joihinkin sen läheisiin liittolaisiin ja omaan yleiseen mielipiteeseensä, voivat hyvinkin saada Washingtonin muuttamaan asentoa..

Itse asiassa, Breakingdefense.com -sivuston mukaan, joka on aina erityisen tietoinen Yhdysvaltain puolustusuutisista, Yhdysvallat voisi hyvin lähitulevaisuudessa osoittaa edistyneen satelliittien vastaisen kyvyn ja toistaiseksi tuntematon. Ohjelma, joka on kehitetty erityispääsyohjelman suojeluksessa ja joka tunnetaan hyvin harvoille poliittisille ja sotilaallisille henkilöille, mahdollistaa todellakin satelliitin tai avaruusaluksen tuhoamisen tai vahingoittamisen ilman lisätietoja. että tekniikka olisi täysin uutta. Tämän järjestelmän luonteesta spekuloidaan paljon, aina suuritehoisesta laserista, joka on tarkoitettu sokeuttamaan vastakkaisen satelliitin havaitsemisjärjestelmät, ja satelliittiin, joka kykenee lähettämään mikroaaltopurkauksia vastakkaista satelliittia vastaan ​​tuhoamaan sen elektroniset järjestelmät. Mutta mikään näistä spekulaatioista ei ole erityisen perusteltu, ja siksi mahdollisuuksien kirjo on erityisen laaja. Lisäksi, jotta tämä teknologia olisi halutun viestintävaikutuksen kannalta merkittävä, sen on oltava riittävän yksipuolinen, jotta se ei yksinkertaisesti asettuisi vastaamaan olemassa olevia Venäjän tai Kiinan järjestelmiä.

SM 3 -ohjuspuolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | AST
Yhdysvallat voisi pian esitellä uuden satelliitin vastaisen aseen 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | ASAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit