Turkki haluaa kehittää Välimeren teatterin tehokkaimman tuhoajan

Vuonna 2003 valtaan tulonsa jälkeen RT Erdogan, ensimmäinen pääministeri 2003--2014, sittemmin Turkin tasavallan presidentti siitä päivästä lähtien, on tehnyt valtavia kansallisia ponnistuksia armeijoiden hyväksi, ja sen budjetti on mennyt 20 vuoteen 7 miljardista dollarista yli 20 miljardiin dollariin huolimatta siitä, että Turkin liira on devalvoinut 80% sen arvosta samana ajanjaksona. Samaan aikaan hän lähti kehittämään laajaa ja vahvaa kansallista puolustusteollisuutta, jossa syntyi useita kansallisia ja maailmanlaajuisia toimijoita, kuten Roketsan -ohjus tai drone -valmistaja Baykar. Merivoimien alalla ponnistelut järjestettiin erittäin kunnianhimoisen ohjelman ympärille MILGEM-ohjelma, jonka lanseeraus on peräisin vuodelta 2004 ja joka nostaa Turkin sotilaslaivateollisuuden Euroopan ja maailmanmarkkinoiden eturintamaan.

MILGEM -ohjelma, jonka pitäisi mahdollistaa Turkin laivaston nykyaikaistaminen vuoteen 2030 mennessä kokonaan paikallisesti tuotetuilla aluksilla, koostuu kolmesta alusluokasta, Ada -luokan korvetteista, Istanbulin luokan kevyistä fregattista ja TF -hävittäjistä. -3. Rakentaminen 2000 Ada-luokan sukellusveneiden vastaiset korvetit tapahtui vuosina 2005–2015, ja Turkin laivasto käyttää nyt 4 tonnin neljää yksikköä. Nämä taloudelliset ja tehokkaat alukset tilasivat myös Pakistan (4 pitkänomaista 3000 tonnin yksikköä) ja Ukraina. Vuonna 2017 aloitettiin ensimmäisen Istanbul-luokan fregatin, 3000 tonnin sukellusveneiden vastaisen aluksen, valmistus, mutta tällä kertaa se oli varustettu 16-solisella MDAS-pystysuoralla laukaisujärjestelmällä, joka mahtuu mahdollisimman moniin ilma-ilma-ohjuksiin. HISAR. Fregatti TCG Istanbul, samannimisen luokan ensimmäinen yksikkö, lanseerattiin tammikuussa 2021, ja sen pitäisi liittyä aktiivipalvelukseen vuonna 2023. Mitä tulee hävittäjään TF-2000, se oli epäilemättä yksi IDEF 2021: n tähdistä joka pidettiin Istanbulissa 17. - 20. elokuuta.

Tf 2000 Air Independent Propulsion AIP | Puolustusanalyysi | Laseraseita ja suunnattua energiaa
Aiemmat TF-2000-mallit esittivät aluksen, joka oli edelleen varustettu monilla yhdysvaltalaisilla tekniikoilla. Huomaa tässä 2 Phalanxia, ​​jotka on korvattu CIWS Gökdenizilla vuoden 2021 mallissa (ks. Kuva)

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independant Propulsion AIP | Analyses Défense | Armes Laser et énergie dirigée

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit