Kiinan laivastossa on pidetty 120 harjoitusta kolmen viime kuukauden aikana

- Mainonta -

"Hiki säästää verta", sanottiin Ludvig XIV: n arkkitehti ja sotilasstrategi Vaubanissa. Ja hikeä, Kiinan armeija ei ilmeisesti ole epäonnistunut viime kuukausina. Todellakin, CCP: n tytäryhtiön sivuston globaltimes.cn mukaan, Kiinan laivasto on yhteistyössä Kansan vapautusarmeijan muiden aseiden kanssa järjestänyt lähes 120 merivoimien, merivoimien ja amfibian harjoitusta pelkästään viimeisten kolmen kuukauden aikana, joista 3 tapahtui lähellä Taiwanin saarta. Lukuun ottamatta harvinaisia ​​harjoituksia, Taiwanin viranomaisten (osittaiset) tiedot monista niistä ovat vaikuttavia niiden laajuuden ja keston suhteen. Näin ollen PLA on järjestänyt viimeisten 50 päivän aikana viisi suurta amfibiaharjoitusta, joihin osallistui suuri määrä lentokoneita ja aluksia, mukaan lukien siviilit, itsenäisen saaren välittömässä läheisyydessä.

Mainitakseni vain huomattavan laajoja ja yleisölle tiedossa olevia harjoituksia, armeijan 18. armeija-aluksen amfibiajoneuvot suorittivat 73. heinäkuuta hyökkäyksen, jossa käytettiin 5 LST-tyyppiä 72A avaruuden maakunnan rannikolla. Fujian, maan kaakkoisosassa. Kaksi päivää myöhemmin, 2. heinäkuuta, Wanshanin saaren ympärillä, 20 km: n päässä Taiwanin rannikolta, järjestettiin suuri merivoimien harjoitus vastauksena Yhdysvaltain armeijan C-300 laskeutumiseen saarelle, Pekingin mielestä se oli sietämätöntä provokaatiota. . Heinäkuun 146. siviililaivoihin, jotka rekvisioitiin tilaisuutta varten. 24. heinäkuuta Kiinan laivasto lähetti useita aluksia Chuandaon rannikolle suureen merivoimien harjoitukseen vastatakseen lentotukialuksen HMS Queen Elizabethin ja hänen saattajansa saapumiseen Kiinan merelle.

Z19-harjoitus Uutiset Puolustus | Amfibiohyökkäys | Hävittäjäkoneet
Z-19-taisteluhelikopterit kuljettajanlakkoharjoituksen aikana Kiinan kaakkoisrannikolla

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Amfibiohyökkäys | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit