Japani, Etelä -Korea ja Taiwan jatkavat budjettitoimia puolustuksen hyväksi

Kuten useimpien kehittyneiden maiden, myös Kiinan meren naapurimaiden puolustusbudjetit ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina, kun kansan vapautusarmeija on lakkaamatta noussut, ja se piirtää kymmenen vuoden kuluttua uudelleen alueellisen kartan. geostrategiset tasapainot. Yhdysvaltojen kolmen tärkeimmän liittolaisen, jotka ovat lähimpänä Kiinaa, Japani, Etelä -Korea ja Taiwan, aika ei tietenkään ole hidastamaan tätä työtä, koska sekä Tokio, Soul että Taipei työskentelevät osana vuoden 2022 puolustuksen valmistelua talousarviosta, kun investoinnit tällä alueella lisääntyvät merkittävästi, vastaavasti 2,6% Japanissa, 4,5% Etelä -Koreassa ja 5,2% Taiwanissa. Muista, että Kiinan puolustusbudjetti on kasvanut keskimäärin 6% vuodessa ja se on ollut yli 20 vuotta.

Siten 31. elokuuta puolustusministeriö Japani käsitelty budjettiennustepyyntö vuodelle 2022 lähes 5.480 50 miljardia jeniä eli 2,6 miljardia dollaria, mikä on 114% enemmän kuin edellisenä vuonna. Nämä uudet luotot käytetään lähes yksinomaan maan puolustustutkimukseen ja -kehitykseen tehtävien investointien tehostamiseen, mikä kasvaa 325 miljardilla jenillä ja saavuttaa 54 miljardia jeniä, eli kasvua 8,6% vuodessa, mikä on korkein puolustus T & K -budjetti ei ole koskaan myöntänyt Japani. On totta, että Tokiosta ei puutu kunnianhimoa ja hankkeita tällä alalla. Näin ollen 3,9 miljardia jeniä käytetään mikroaaltouunipohjaisen droonijärjestelmän suunnitteluun ja XNUMX miljardia jeniä hypersonic-ohjatun kuoren kehittämiseen. Hanke on japanilaisten naisten armeija.

FFM 2 JS Kumano 03 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Japanin laivasto aikoo saada 22 Mogami -luokan fregattia, joiden paino on 5,500 8 tonnia seuraavan XNUMX vuoden aikana saattajan hävittäjien korvaamiseksi osana käynnissä olevaa voimakasta modernisointiohjelmaa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit