Yhdysvaltain armeijan kannalta on välttämätöntä vaihtaa Patriot- ja Stinger-ilmatorjuntajärjestelmät

Viimeisten neljän vuoden aikana Raytheon ja Yhdysvaltain ulkoministeriö ovat onnistuneet vakuuttamaan neljä Euroopan maata hankkimaan MIM-4 Patriot -ilmatorjunta- ja ohjusjärjestelmän: Ruotsin, Romanian ja Puola vuosina 2017 ja 2018 ja viime aikoina Sveitsi Amerikan järjestelmän ja ranskalais-italialaisen SAMP / T: n välisessä kilpailussa. Yhteensä tätä järjestelmää on nyt toteuttamassa kuusi eurooppalaista Naton jäsenmaata, joihin lisätään Ruotsi ja Sveitsi, jotka ovat tai tulevat pian varustamaan tämän järjestelmän. Kannettava FIM-6 Stinger -järjestelmä varustaa yhdeksän eurooppalaista asevoimaa. Nämä kaksi järjestelmää, jotka ovat suurimmaksi osaksi hankittu viimeisen vuosikymmenen aikana, muodostavat siksi tärkeän ja ratkaisevan osan eurooppalaista ilmatorjuntapuolustusta ja siten myös vanhan maanosan turvallisuutta, varsinkin kun ne ovat myös Yhdysvaltain armeijan ytimessä ilmatorjuntapuolustus.

Mutta kenraali Brian Gibsonille, Yhdysvaltain armeijan ilmatorjunta- ja ohjustentorjuntasolun komentajalle, on nyt kiireellisesti korvattava nämä kaksi kylmästä sodasta peräisin olevaa järjestelmää uusilla, moderneilla ja mukautetuilla laitteilla. uhan todellisuus. Puhuessaan web-lähetyksessä Oklahoman palokokouksessa Yhdysvaltain kenraali sanoi, että näihin asejärjestelmiin perustuvaa nykyaikaista ilmatorjuntapuolustusta ei ole enää mahdollista rakentaa, edes nykyaikaistettuna, ja että nyt on välttämätöntä suunnitella uusia järjestelmiä, joilla on ”valtava” kyky vastata nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.

Patriot PAC3 Radar Saksa | Puolustusanalyysi | Laseraseita ja suunnattua energiaa
Patriot PAC-65: n AN / MPQ-3-tutka on erittäin tehokas ja erityisen tehokas, mutta tarjoaa vain suunnatun havaitsemiskyvyn. Se on korvattava vuodesta 2022 lähtien uudella LTAMDS AESA -tutkalla, jonka avulla järjestelmä voi tarjota 360 asteen muunnoksen, koska kaksi toissijaista antennia peittävät sivu- ja takasektorin, mutta tarjoavat pienemmän havaitsemiskyvyn.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Puolustusanalyysi | Laseraseita ja suunnattua energiaa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit