Australia ja Yhdysvallat kehittävät hypersonic -risteilyohjuksen suunnittelua

Tähän mennessä Hypersonic -ohjuksen suunnittelussa on kolme teknologista lähestymistapaa. Ensimmäinen perustuu ohjukseen, joka seuraa puoliballista rataa ja jolla on riittävästi polttoainetta ylläpitääkseen nopeuttaan törmäykseen asti. Tämä on tapaus 9-S-7760 Kinzhal, Iskanderin lyhyen kantaman ballistisista ohjuksista johdettu ilma-ohjus, joka säästää hypersonic-kilpailuun tarvittavaa arvokasta polttoainetta Mig-31K- tai Tu-22M3-laukaisimen ansiosta. Toinen lähestymistapa on hypersonic -purjelentokone, ammus, joka on suunniteltu ylläpitämään yliäänenopeutta ja ohjattavuutta koko laskeutumisvaiheen jälkeen sen jälkeen, kun ballistinen ohjus on tuonut sen erittäin korkealle ja erittäin suurelle nopeudelle. Tämä järjestelmä on raskaampi kuin edellinen järjestelmä, ja se sopeutuu ennen kaikkea strategisiin järjestelmiin, jotta sen ohjailukyvyn ja nopeuden ansiosta vältetään kineettiset iskulaitteen estolevyt, kuten THAAD. Myös tällä alueella Venäjä on kyynärää edellä, hypersonic -purjelentokone Avangard astui sisään käytössä 2 vuotta varustaakseen ICNM RS-28 SARMAT -ohjukset Venäjän strategiset voimat.

Kolmas lähestymistapa on myös monimutkaisin, koska siihen kuuluu ohjuksen laukaiseminen ilmakehän alempiin kerroksiin, joten ilman painovoimaa erittäin vähän, jopa 5 Machin nopeuksille tai sitä suuremmille nopeuksille tietyn moottorin ansiosta nimeltään Scramjet. Puolivälissä ramjetin ja turbojetin välissä Scramjet mahdollistaa ilmakehän käytön hapettimena, mikä vähentää merkittävästi ohjuksia ja ylläpitää hallittua palamista huolimatta virtausnopeudesta, joka ylittää selvästi. ilmavirta palamisen hallitsemiseksi. Scramjetin kehittäminen on yksi suurimmista haasteista suurvaltioiden ja suurten maailmanlaajuisten ilmailualan yritysten välisessä kilpailussa sekä sotilas- että siviilikentällä. Kuitenkin taas näyttää siltä, ​​että Venäjä aloitti parhaiten 3M22 Tzirkon -ohjus, joka pystyy kehittymään jopa 8 Machiin ja matkustamaan 1000 km iskeäkseen merivoimiensa tavoitteen.

3M22 Tsirkon Admiral Gorshkov Frigat News Defense | Yliääniset aseet ja ohjukset | Australia
Venäläinen 3M22 Zirkon -ohjus on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden loppuun mennessä hankkeen 22350 kolmannella fregatilla, amiraali Golovkolla.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Armes et missiles hypersoniques | Australie

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit