Intia hyväksyi 56 taktisen Airbus C295W -lentokoneen tilauksen

Intian turvallisuusneuvoston komitea (CCS) antoi kauan odotetun, määräyksen julkistamisen toukokuussa 2015 vihreää valoa 56 C295W taktisen kuljetuslentokoneen toimittamisen aloittamiseksi Airbus Defenseista ja avaruudesta. Lehdistötiedotteen mukaan Airbus DS kokoaa Espanjassa 16 konetta ja toimittaa ne 48 kuukauden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta, kun taas 40 muuta konetta kootaan Intiassa yksityisen konsernin Tata -palvelimella 10 vuoden aikana. Lisäksi kaikki laitteet on varustettu kansallisella elektronisella sodankäyntipaketilla niiden turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi Airbus DS: n on perustettava keskitin lentokoneen toiminnan ylläpidon varmistamiseksi. Vuonna 2015 sopimuksen arvo oli 1,9 miljardia euroa, päivitettyä summaa ei julkistettu.

Se on epäilemättä menestys Airbus DS: lle ja Espanjalle, sillä C-295 on malli, jonka Casa kehitti alun perin ennen kuin siitä tuli Airbus. Tämä korkean siiven taktinen kuljetuslentokone on 24,5 metriä pitkä ja 25,8 metriä pitkä ja siinä on kaksi Pratt & Whitney PW127G -potkuriturbiinimoottoria, joista kukin on 3000 hv. tonnia rahtia tai 23,2 matkustajaa yli 7 km: n nopeudella 70 solmua. CN1500: n kehitys, C-300 on menestynyt nopeasti sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön vuonna 235, ja tilattiin 295 ilma-alusta, joista 2001 on palveluksessa 218 ilmavoimien kanssa ympäri maailmaa, joista 187 kuuluu Natoon. W-versiossa lentokone voidaan varustaa lennon aikana täytettävällä kapasiteetilla erityisesti helikoptereiden tankkaamiseksi sen massan ja pienemmän herätyksen turbulenssin ansiosta.

C295W puolustusuutiset | Liikenne Ilmailu | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Siipiensä perusteella tunnistettavassa C295W: ssä on myös tehokkaampia ja taloudellisempia moottoreita.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Aviation de Transport | Construction aéronautique militaire

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit