DARPA keskittyy biominointiin vähentääkseen Yhdysvaltojen riippuvuutta kiinalaisista harvinaisista maista

- Mainonta -

Yhdysvaltojen ja Kiinan välisten jännitteiden kiristyessä huolenaihe ilmestyi nopeasti mitä tulee harvinaisten maametallien toimitukseen, joka on nimetty tämän 17 metallin ryhmän mukaan, joka tarjoaa ainutlaatuisia sähkömagneettisia ominaisuuksia, sen teollisuudelle ja erityisesti ilmailu- ja puolustusteollisuudelle, joka on näiden materiaalien merkittävä kuluttaja. Kuitenkin Peking hallitsee edelleen 37% maailman tunnistetuista varannoista, 70% harvinaisten maametallien oksidien tuotannosta maailmanlaajuisesti ja 95% muunnettujen alkuaineiden tuotannosta. Washingtonista tuli nopeasti kriittinen turvata tämä ala., lisäämällä hankintalähteitä, kannustamalla useita kumppaneita, kuten Australiaa ja Brasiliaa, lisäämään tuotanto- ja jalostuskapasiteettiaan ja yrittämällä löytää talletuksia omalle maaperälleen. Harvinaisten maametallien louhinta ja muuntaminen on kuitenkin prosessi, joka on sekä kallis että ennen kaikkea erittäin haitallinen ympäristölle, mikä ei helpota sen kehitystä monissa maissa, joilla on kuitenkin todistettuja resursseja.

Tämän havainnon edessä La Défensen osaston tutkimus- ja innovaatiotoimisto DARPA on käynnistänyt kunnianhimoisen ohjelman, jonka tarkoituksena on hyödyntää jo tunnettua tekniikkaa muiden metallien uuttamiseksi ja joka on paljon vähemmän saastuttavaa ja rajoittavaa kuin perinteiset prosessit, Biomining. Sen periaate on yksinkertainen, koska siinä käytetään tiettyjen mikro -organismien kykyä erottaa ja absorboida nämä metallit ionisessa muodossa "saastuneesta" ympäristöstä, jotta nämä metallit voidaan sitten erottaa saostamalla näiden mikrobien solujen sisältämät ionit. Prosessin esitteli vuonna 1951 lääkäri Kenneth Temple, joka havaitsi, että protobakteerit A. ferrooksidaanit kehitetty upeasti liuoksessa, joka sisältää runsaasti ferri -ioneja. Siitä lähtien sitä on kehitetty teollisessa mittakaavassa, ja useat maat, mukaan lukien Etelä -Afrikka ja Brasilia, käyttävät sitä kuparin, raudan, kullan ja myös uraanin louhintaan.

harvinaiset maametallit Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Raakamateriaalit
harvinaisten maametallien louhinta ja muuntaminen perustuvat erittäin saastuttaviin ja energiaa kuluttaviin prosesseihin.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Raakamateriaalit

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit