Yhdysvaltain armeija kokeilee 107 uutta tekniikkaa Convergence 2021 -hankkeen aikana

Yhdysvaltain laivaston ja Yhdysvaltain ilmavoimien tavoin Yhdysvaltain armeija kehittää samanaikaisesti useita satoja tutkimus- ja kehitysohjelmia, joiden tavoitteet ja aikataulut ovat usein hyvin erilaisia. Ja vastaaviensa tavoin sen on validoitava yhteistyömahdollisuutensa uuden yhteisen all-Domain Command and Controlin eli JADC2-opin soveltamisessa, joka muodostaa Yhdysvaltain sotilasoperaatioiden strategisen ja taktisen kehityksen tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Tätä varten se järjestää viime vuodesta lähtien joka syksy suuri harjoitus, nimeltään "lähentymishanke", jonka tarkoituksena on nimenomaan vahvistaa joidenkin ohjelmiensa yhteistyövalmiudet ja arvioida niiden operatiivista lisäarvoa taistelukentällä.

Ensimmäinen erä, Convergence 2020, tapahtui 11. elokuuta - 1. syyskuuta 2020 Yumassa, Arizonassa, ja sillä oli vain rajalliset tavoitteet, osittain Yhdysvaltoja voimakkaasti koettelevan Covid19 -tautiin liittyvän terveyskriisin vuoksi. 500 sotilasta ja siviiliä arvioi 3 viikkoa tiettyjen avainjärjestelmien, kuten droneiden, uusien tykistöjärjestelmien, robottitutkimuksen tai tekoälyn käytön, yhteistyökapasiteetin aikana. Tulokset, jotka vaihtelivat selkeästä menestyksestä räikeään epäonnistumiseen alueesta riippuen, Yhdysvaltain armeijan insinöörit ja teknikot analysoivat niitä vuoden ajan ja sen teollisuuspalvelujen tarjoajia, jotta voidaan ratkaista kohdatut vaikeudet, mutta myös sallia testien laajuuden laajentaminen toisen iteraation, Convergence 2021, aikana.

IVAS USAARMY Puolustusuutiset | Tykistö | Sotilaallinen toimitusketju
Kuten vuonna 2020, IVAS -jalkaväen lisätyn todellisuuden järjestelmästä tehdään oma skenaario harjoituksen Convergence 2021 aikana

Tämä tapahtuu 12. lokakuuta - 10. marraskuuta 2021, ja se jakautuu useille sivustoille, ei vain yhdelle. Lisäksi harjoitukseen osallistuvien Yhdysvaltojen armeijan useiden tuhansien sotilaiden ja 107 teknisen ohjelman lisäksi osallistuvat myös Yhdysvaltain ilmavoimien, Yhdysvaltain laivaston, Yhdysvaltain merijalkaväen ja Yhdysvaltain avaruusvoimien henkilöstö ja laitteet. koettelemuksia, ensimmäiseksi yritykseksi täydentää JADC2 -oppia, vaikkakin rajoitetulla tavalla. Harjoitukseen osallistuu yhteensä 7.000 900 työntekijää, joista 10 on omistettu yksinomaan tietojen keräämiseen, XNUMX kertaa enemmän kuin edellisessä versiossa. Lisäksi se on paljon kunnianhimoisempi, eikä se rajoitu pelkästään yksinkertaiseen kokeiluun järjestelmien yhdistämisestä. 7 erilaista skenaariotaverrattuna vain kolmeen vuonna 3.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Tykistö | Sotilaallinen logistiikkaketju

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit