ARCASin avulla Elbit ajaa jalkaväkisotilaan tulevaisuuteen

Sci-Fi-elokuvateatteri on täynnä futuristisia aseita, jotka pystyvät paikantamaan piilotetun kohteen, muuttamaan aloittelijan kokeneeksi sniperiksi tai koordinoimaan ja esittämään taistelukenttätietoja. Jos James Cameron kuvitteli sen, israelilainen yritys Elbit, se muutti tämän vision todellinen rynnäkkökivääri, ARCAS, joka esitellään ensi viikolla Lontoon DSEI -messuilla. Ja itse asiassa rynnäkkökiväärin taistelusovellusjärjestelmä tarjoaa todellakin lupauksia valmiuksista, jotka ovat vertaansa vailla nykyisiin, jopa nykyaikaisimpiin jalkaväki-aseisiin, yhdistämällä yhteen varusteeseen, rynnäkkökiväärin, sähköjärjestelmän. Hämärässä tai infrapunaoptiikka sekä tieto- ja taktinen komentojärjestelmä, joita kaikkia ohjataan yksinkertaisella miniohjaimella, joka on integroitu aseen tähtäyskahvaan.

Itse asiassa ARCAS-laitteella varustettu jalkaväki vastaanottaa teleskooppinäkymän tai monokulaarin kautta paljon lisätyn todellisuuden muodossa integroitua tietoa ympäristöstään, joka tulee aseesta, sähköoptisesta järjestelmästä ja muusta henkilöstöstä. ARCAS: n ja jopa muiden paikan päällä olevien järjestelmien, kuten droneiden, kanssa, jotka aseen käsittelyyksikkö sulauttaa yhteen esitettäväksi samalla tavalla. tehokkaammin sotilaalle. Yksinkertaisen ja ergonomisen ihmisen ja koneen käyttöliittymän ansiosta armeija voi havaita näkymättömät liikkuvat kohteet jopa valonvahvistimella, tunnistaa uhkien alkuperän ja jopa korjata ampumisensa parametrien mukaisesti, jotta tarkennus voidaan tehdä. .

ArCAS HMI Defence News | Viestintä- ja puolustusverkot | Yhteistyöllinen sitoutuminen
Elbit on kehittänyt yksinkertaisen ja intuitiivisen ihmisen ja koneen käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita kaikkia ARCAS-toimintoja aseen kahvaan integroidun mini-ohjaussauvan avulla.
[armelse] [/ arm_restrict_content]

Mutta nämä ovat vain ARCASin alkuperäisiä toimintoja. Elbit suunnitteli aseen avoimen järjestelmän ympärille, mikä mahdollistaa sen toimintojen laajentamisen yksinkertaisesti ja nopeasti yhdistämällä sen taistelukentän hallintajärjestelmään tai siihen liittyviin järjestelmiin, kuten kevyisiin droneihin. Havaitsemisjärjestelmät, sähköoptiset, ääni- tai sähkömagneettiset toissijaiset havaitsemisjärjestelmät sekä ei-tyhjentävä valikoima toissijaisia ​​järjestelmiä, joiden kapasiteetti täydentää aseen kapasiteettia. Lisäksi, toisin kuin Yhdysvaltain armeijan IVAS, joka lepää suuri osa järjestelmää armeijan kypärässä, suurin osa painosta on integroitu rynnäkkökivääriin, ja vain havainnoiva okulaari ja lisätty todellisuus painavat armeijan kypärän alas. Järjestelmä sisältää myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten maantieteellisen sijainnin ja navigoinnin, mahdollisuuden tallentaa videon sitoutumisesta sekä erittäin tärkeän lisätyn todellisuuden harjoittelutoiminnon.

Nämä uudet kyvyt, jotka on yhdistetty ARCAS -järjestelmään, voivat siten tarjota etuja israelilaisille sotilaille ja laajemmin länsimaille, kun taas heidän vahvuutensa on ollut yli kolme vuosikymmentä, kuten viestintäjärjestelmät, maantieteellinen sijainti tai yöllä varustetut kypärät Näkökiikarit ovat nyt yleistyneet, myös valtiosta riippumattomien taisteluryhmien keskuudessa. Itse asiassa ja yhteistyöhön liittyvien kehittyneiden valmiuksien lisäksi näyttää itse asiassa ratkaisevalta antaa länsimaisille jalkaväkijoukoille riittävästi teknologista lisäarvoa taistelukentän nousun palauttamiseksi, vaikka muut maat, kuten Kiina ja Venäjä, kehittävät myös erittäin edistyneitä jalkaväkiä taistelujärjestelmät, kuten venäläinen Sotnik, Ratnikin kehitys, joka yhdistää ARCASin tapaan kehittyneet havaitsemis- ja yhteistyötaistelukyvyt.

ELBIT: n ARCAS -mainosvideo

Jos ARCAS ei tarjoa tarkasti ottaen uusia ominaisuuksia, koska jokainen niistä on jo olemassa ja se on jo toteutettu, Elbitin kiertuejoukon tehtävänä oli tuoda ne kaikki yhteen kahvaan. Ennen hyökkäyskivääriä ja toteuttaa ne samanaikaisesti ja yhteistyössä , lisäksi järjestelmässä, joka on suunnattu skaalautuvuuteen ilman että asetta ja jalkaväkeä painetaan tarpeettomasti. koska ARCAS -rynnäkkökivääriversio painaa vain 1 kg akut mukaan lukien ja erikoisjoukkojen lyhytpiippuinen versio ei ylitä 850 grammaa. Tästä lähtien on nähtävissä järjestelmän käyttäytyminen todellisessa toiminnassa. Voidaan todellakin pelätä, että mini-ohjaussauva ei tue jalkaväkitaistelun rajoitteita tai että ARCASin välisen yhteistyön ja kommunikaation valmiudet voidaan helposti sekoittaa tai jopa muuttaa kyberhyökkäyksellä tai kaikki. Yksinkertaisesti käytetään kuljettajien paikantamiseen . Elbitillä on kuitenkin jonkin verran kokemusta kaikilla näillä alueilla, mukaan lukien Israelin armeijan käyttämän BMS -taistelukentän hallintajärjestelmän kehittäminen.

Viimeinen kriteeri, mutta se on merkittävä, järjestelmän hinta on tällä hetkellä tuntematon. Voimme helposti kuvitella, että tämä ylittää huomattavasti nykyisten, jopa kehittyneimpien rynnäkkökiväärien hinnat, koska se on samanaikaisesti ase, yhteistyöhön perustuva sitoutumisjärjestelmä ja järjestelmän simulointi ja koulutus. Mutta on myös tärkeää pitää mielessä, että suuri osa armeijoista, erityisesti länsimaiset armeijat, joilla on varaa hankkia tällainen järjestelmä, käyttävät jo omaa taistelukenttähallintajärjestelmäänsä, joka voisi mahdollisimman pian. ARCASin toimintojen kanssa. Lisäksi Australian armeijan viimeaikaiset kokemukset Elbit BMS: stä vaarantavat armeijan arvostuksen tästä järjestelmästä. Siksi, jos ARCAS ennakoi epäilemättä huomisen jalkaväki -aseiden kyvyt, on vielä pitkä matka, ennen kuin Elbit onnistuu tekemään siitä enemmän kuin aseenäyttelijä.

[Armelse]

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Viestintä- ja puolustusverkot | Yhteistyöllinen sitoutuminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit