Entinen NGAD -ohjelman arkkitehti Will Roper liittyy Tempest -ohjelmaan

3 vuotta, jonka aikana Lääkäri Will Roper johti Yhdysvaltain ilmavoimien hankintoja ja tutkimus- ja kehitystyötä helmikuusta 2018 tammikuuhun 2021 asti leimasi dynamiikkaa, jonka amerikkalaiset joukot olivat unohtaneet useiden vuosikymmenten ajan sekä uusien taistelukoneiden suunnittelussa että itse ohjelmien hallinnassa. Arkkitehti " Digital Century -sarja »Joka valvoo nykyään USAF: n ohjelmia, mukaan lukien erittäin lupaava Next Generation Air Dominance -ohjelma tai NGAD, jonka pitäisi synnyttää korvaava F-22 Raptor ennen vuotta 2030 ja joka voisi hyvinkin korvata F-16 F-35A: n sijaanmutta myös Skyborg -ohjelma, jonka tarkoituksena on suunnitella tekoäly, joka kykenee ohjaamaan suurta määrää lentokoneita useisiin tehtäviin, Will Roper on jättänyt jälkensä Yhdysvaltain ilmavoimien tulevaisuuteen. Ja jos hänet pakotettiin jättämään tehtävänsä tammikuun 2021 lopussa, se johtui vain hänen poliittisesta luonteestaan ​​ja Donald Trumpin nimittämisestä; joka tapauksessa Pentagonin pyynnöstä.

Tohtori Roper on sittemmin liittynyt yksityissektorille, mutta ei kestänyt kauaa, kun kuninkaalliset ilmavoimat pääsivät lähemmäksi häntä ja hänen innovatiivista näkemystään sotilasilmailun tulevaisuudesta. Todellakin, esikunnan päällikön, ilmapäällikön marsalkka Mike Wigstonin pyynnöstä, tämä liittyi laivueeseen 601 heinäkuussa, yksikkö, joka luotiin uudelleen vuonna 2019 ohjaamaan pohdintaa näistä aiheista. Luonnollisesti hän kääntyi nopeasti FCAS -ohjelmaan, uuden sukupolven Tempest -hävittäjään ja hänen drone Loyal Wingman Mosquito, löytää kehyksen, joka on verrattavissa siihen, jonka hänen oli poistuttava Yhdysvaltain ilmavoimista NGAD- ja Skyborg -ohjelmien kanssa. Will Roper ei luonnollisesti toimi päätöksentekijänä, kuten aiemmin, vaan neuvonantajana, erityisesti helpottamaan Ison-Britannian ilmailualan digitaalista muutosta ja antamaan siten mahdollisuuden siirtyä integroidun digitaalisen suunnittelun paradigmoihin. rikkoutuu monin tavoin Euroopassa käytetty perinteinen muotoilu.

Will roper News Defense | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Harvoin Yhdysvaltain ilmavoimien hankintajohtajalla on ollut sellaista vaikutusvaltaa ja tiedotusvälineitä kuin Will Roper vuosina 2018-2021

On hyödyllistä muistaa, että tämän opin soveltaminen antoi Will Roperin joukkueille mahdollisuuden kehittyä NGAD -ohjelman ensimmäisenä demonstraattorina, se on totta, merkitty salassapidon sinetillä, ja tämä vain vuodessaja joiden budjetti on alle miljardi dollaria joidenkin yhdysvaltalaisten asiantuntijoiden tekemän analyysin perusteella, joka perustuu Yhdysvaltain ilmavoimien tähän ohjelmaan käytettävissä oleviin resursseihin. Jos Isolla -Britannialla on kuitenkin kunnianhimoa ja sen ilmailuteollisuudella taitoja saavuttaa se, suurin uhka, joka painaa tänään FCAS -ohjelmaa, on talousarvio, asiantuntijoiden määrä, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan korkein budjettivallan käyttäjä, uskovat, että on vaikea rahoittaa ohjelmaa, jolla on nämä tavoitteet, asetetussa määräajassa Yhdistyneen kuningaskunnan puolustusministeriön antamilla resursseilla. Ja ajatella, että Lontoo pyrkii nykyään ennen kaikkea asettamaan itsensä vahvuuteenmahdollinen sulautuminen eurooppalaiseen FCAS -ohjelmaantai jos se romahtaa, toivottaa tervetulleeksi Saksa ja mahdollisesti Espanja.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit