Lisätietoja Australian uudesta ydinsukellusveneohjelmasta

Australian viranomaiset ovat antaneet lisätietoja uuden ohjelman kunnianhimoisuudesta jonka tarkoituksena on varustaa Australian kuninkaallinen laivasto ydinaseiden sukellusveneillä. Ja selvästikin Canberra ei ole oppinut mitään aiemmista epäonnistumisistaan, mukaan lukien SEA 1000 -ohjelman ympärillä olevat virheet. Maan viranomaisten lausuntojen mukaan uudet upotettavat kootaan Etelä -Australiassa. syitä edellisen ohjelman aikana esiintyneisiin moniin vaikeuksiin, koska tämän saavuttamiseksi on tarpeen perustaa kokonaan uusi toimitusketju ja infrastruktuuri.

Sukellusvenemallia ei paljastettu. Nämä voivat olla British Astute -luokan tai American Virginia -luokan aluksia. Ottaen huomioon Lontoon ratkaisevan roolin tässä asiakirjassa, koska tästä ohjelmasta käydyt neuvottelut käytiin G7 -huippukokouksessa Lontoossa viime kesäkuussa, vaikuttaisi loogiselta, että Astute on etuoikeutettu amerikkalaisten järjestelmien kanssa, varsinkin koska se oli valittu kokoonpanolle Shortfin Barracuda. Vaikka nämä mallit on tunnustettu erittäin tehokkaiksi, ne ovat myös kalliita, ja on todennäköistä, että sukellusveneiden lopullinen määrä on pienempi kuin alun perin suunniteltu. On tosin totta, että 12 tai 7 Astute tarjoaa paremman toimintakyvyn kuin 8 Shortfin Barracuda, kuten olemme nähneet. tuoreessa artikkelissa aiheesta.

virginia sub Uutiset Puolustus | Australia | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Toisin kuin British Astute, amerikkalaiset neitsyet tarjoavat ominaisuuksia, joita voisi luulla tarpeettomiksi Canberralle, ja ne maksavat 25% enemmän kuin brittiläiset sukellusveneet (pääkuvassa)

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Australia | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit