Johtajiensa puolesta Yhdysvaltain ilmavoimien on siirryttävä nopeasti tai häviävä Kiinaan

Jos jollakin oli vielä epäilyksiä, Yhdysvallat ja sen armeijat valmistautuvat aktiivisesti mahdolliseen vastakkainasetteluun, vain yhteen, Kiinaa vastaan. Ja tehdä niin, Yhdysvaltain ilmavoimat Sen ei tarvitse ainoastaan ​​mobilisoida kaikkia keinojaan vaan myös kehittyä nopeasti, muuten se ei ehkä pysty antamaan amerikkalaisille ja liittoutuneille joukkoille etua, joka on välttämätöntä vastustaakseen Pekingin armeijoita. Ainakin näin useat ensimmäisen maailman ilmavoimien päälliköt julistivat huomattavan synkronisesti ilmavoimien liiton Air, Space & Cyber ​​-konferenssin vuosittaisen julkaisun yhteydessä sekä Yhdysvalloissa Kongressi viime päivinä.

Kaksi suurta akselia syntyy tästä uudesta painostuksesta Yhdysvaltain ilmavoimien viestinnässä. Ensinnäkin olisi nyt kiireellistä vetäytyä palvelulaitteista, jotka kuluttavat talousarviota ja henkilöresursseja eivätkä enää tarjoa merkittävää lisäarvoa Kiinan armeijan hallitsemiseksi. Siten, Ilmavoimien uudelle sihteerille Frank Kendallille, on nyt kiireellistä, että amerikkalaiset parlamentaarikot suostuvat asettamaan henkilökohtaiset näkemyksensä ja tavoitteensa sekä näiden muutosten mahdolliset paikalliset vaikutukset taustalle, jotta Yhdysvaltain ilmavoimat voivat valmistautua kohtaavaan vastakkainasetteluun. , amerikkalaisten virkamiesten sanoin, joskus vain väistämätöntä.

A10 Thunderbolt Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Siipien modernisointi- ja vaihtovaiheesta huolimatta monissa A-10-lentokoneissa Yhdysvaltain ilmavoimat vaativat jälleen lentokoneiden poistamista käytöstä ja lopettavat muualla hyödyllisemmän henkilö- ja talousarvion kulutuksen.

USAF: n etsimessä ovat erityisesti U2-vakoojakone, RQ-4-drone ja erityisesti lähitukilentokone A-10 Thunderbolt II, laite, jonka Yhdysvaltain armeija on kiittänyt tulivoimastaan ​​ja kyvystään tarjota palotukea, joka on usein osoittautunut ratkaisevaksi toiminnassa, mutta joka on nyt ilmavoimien päälliköiden mukaan liian haavoittuva vastustavalle ilmapuolustukselle. ratkaiseva etu. Laite on sitäkin hitaammin, koska sen käyttöönottokustannukset kasvavat nopeasti sen iän vuoksi. Muut laitteet, kuten Myös KC-135- ja KC-10-säiliöaluksia pidetään liian vanhoina ja liian haavoittuva voidakseen työskennellä tehokkaasti modernissa korkeatehoisessa teatterissa. Tältä osin on huomattava, että kuuluisa "4 + 1" -muoto, jonka kenraali Brown aiemmin mainitsi, Yhdysvaltain ilmavoimien esikuntapäällikkö, joka määrittelee amerikkalaisen hävittäjälaivaston kokoonpanon vuonna 2030 ja jonka "+1" edusti tarkasti A-10: tä, pyrkii muuttumaan Pentagonin virkamiesten suussa. 4 "-muoto, joka koostuisi vain NGAD: sta, joka korvaa F22: n, F-15EX: n, F-35A: n ja modernisoidun F-16: n, tai sen korvaamisesta, jota Yhdysvaltain ilmavoimat odottavat yhä enemmän, mutta josta A -10 olisi poissa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit