J-16D sähköisen sodankäynnin lentokone on käytössä Kiinan ilmavoimissa

Monet odottivat kaksipaikkaisen J-20A: n tai junassa olevan J-35: n näyttelevän tulevassa Zhuhai-illanäyttelyssä, joka pidetään ensi viikolla Etelä-Kiinassa. Näiden uusien laitteiden olemassaoloa koskevia tietoja ei ole vielä suodatettu. Toisaalta, J-16D-elektronisen sodankäynnin lentokone, Kansan vapautusarmeijan ilmavoimien väreissä, laskeutui Zhuhain lentokentälle tiistaina osallistuakseen näyttelyyn. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että uusi laite, joka vastaa EA-18G American Growler, tai todellakin palveluksessa Kiinan ilmavoimien kanssa, joka tuo Pekingin armeijaan uuden johtavan kyvyn.

Kuten American Growler, J-16D on tarkistettu ja syvästi muutettu versio monikäyttöinen hävittäjäpommittaja J-16, otettiin käyttöön vuonna 2012, ja josta arvioidaan yli 200 kappaletta olevan nyt käytössä Kiinan ilmavoimissa. Su-30: stä peräisin oleva J-16 on kaksipaikkainen raskas pommikone, joka on valmistettu kokonaan Kiinasta, ja joka on suunniteltu tarkkoihin ja ilman ylivoimaisuuteen. Perinteisessä versiossa siinä on AESA-aktiivinen elektroninen antennitutka, IRST-infrapunatunnistusjärjestelmä sekä elektroninen sodankäynti- ja itsepuolustussarja, joten se on täysin kykenevä laite länsimaisia ​​laitteita kohti. Huomaa, että IRST on poistettu versiosta D (katso pääkuvan kuva), joka ei ole tarkkaan ottaen ilma-ilma-taisteluun tarkoitettu laite, mutta jonka pääasiallinen tehtävä on sähköspektri.

D 16 APL Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Puolustusviestintä ja verkot
J-16 on monipuolinen raskas pommikone, joka pystyy vastaanottamaan suuren määrän aseita ja jolla on erittäin moderni ilmailutekniikka.

Se voi myös toteuttaa monenlaisia ​​ammuksia, mukaan lukien uudet lyhyen kantaman PL-10 ilma-ilma-ohjukset, pitkän kantaman PL-15- ja PL-21-ohjukset sekä lukuisia ilma-maa-ja -ilma -ammukset. tarkkuusastiat. Lentokoneen suurin sallittu lentoonlähtöpaino on 77.000 35 tonnia, ja siinä on kaksi WS-10A-turboreaktoria, joiden suurin yksikön työntövoima on 15 tonnia, jolloin sen suurin nopeus on 2 Mach ja erinomainen työntövoima. painosuhde. Sen taistelualueen arvioidaan olevan yli 2000 km, ja laitetta on käytetty monta kertaa suorittaa Pekingin voimanäytöksiä Taiwanin ympärillä viime kuukausinamukaan lukien saattajat H-6. J-16D-versiossa lentokone sai kaksi tärkeää häirintäkappaletta, jotka varustavat kunkin siiven päätuet, sekä modifioidun ohjaamon tämän laitteen ohjaamiseksi. Se vastaanottaa todennäköisesti myös säteilyn vastaisia ​​ohjuksia, jotka voidaan jo ottaa käyttöön J-16: lla, ja sillä on epäilemättä itsesuojaavia ilma-ilma-ohjuksia.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Viestintä- ja puolustusverkot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit