Venäjä jatkaa ponnistelujaan laivaston nykyaikaistamiseksi

Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Venäjän laivasto koki pitkän nälänhädän, koska sen huollettomat alukset ja uudet yksiköt saapuivat harvoin saapuessaan. 2000 -luvun lopussa operatiivinen tilanne oli jopa katastrofaalinen, ja suurin osa aluksista oli taisteluun kelpaamattomia, jos ei navigointiin. Tässä vaiheessa Moskova päätti aloittaa laivaston nykyaikaistamisen hankkimalla ensin uusia, hyvin aseistettuja partioveneitä ja korvetteja, kuten Buyan ja Buyan-M, sekä perinteisiä sukellusveneitä. laaja suunnitelma rationalisointia ja nykyaikaistamista varten monista telakoista, jotka maata pitivät. Viime vuosina, Näiden ponnistelujen tulokset tuntuvat selvästiVenäjän laivasto on nykyään yksi niistä, jotka havaitsevat eniten uusia laivaston yksiköitä vuosittain.

sisään Tass -virastolle annettu haastattelu(koko versio venäjäksi täältä) OSK -ryhmän merivoimien rakentamisen johtaja, myös Venäjän laivaston entinen esikuntapäällikkö, amiraali Vladimir Korolev, antaa tyhjentävän näkemyksen tästä nykyisestä ja tulevasta työstä. Niinpä hän ilmoittaa, että vuoden loppuun mennessä Venäjän merivoimille toimitetaan vähintään kolme sukellusvenettä: ydinohjus -sukellusvene. Knyaz Oleg projektiluokasta 955A Borei-A, myös tämän mallin ensimmäinen tuotantoyksikkö, ydinvoimalla toimiva ohjus sukellusvene Novosibirsk 885M Iassen-M -hankkeesta ja perinteisesti toimiva sukellusvenehanke 636.3 Magadan jota Natossa kutsutaan nimellä Improved Kilo. The luokan Steregouchtchi -projektin 20380 korvetti Retiviy liittyy myös Venäjän laivastoon. Muista, että fregatti 22350 Amiraali Golocko on myös tarkoitus ottaa käyttöön tämän vuoden loppuun mennessä tai vuoden 2022 alkupuolella, ja Venäjän laivasto toivotti hänet aktiivitoimintaan toukokuussa 2021. ensimmäinen Iassen-M-luokan ydinsukellusvene Kazan.

Venäjän laivaston Borei-luokan SSBN käyttää 16 Bulava-ohjusta Puolustusuutiset | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit