Japani, Intia .. Onko ydinsukellusvenekilpailu Tyynellämerellä alkanut?

Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian yhdistävän AUKUS -allianssin perustamisen julkistamisen ja viimeksi mainitun määräyksen mukaan ydinasehyökkäys sukellusveneistä perinteisen käyttövoiman omaavien sukellusveneiden vahingoksi Shortfin Barracuda Ryhmä, jonka otsikko on " Australiassa Joe Biden avaa erittäin vaarallisen Pandoran laatikon"Analyysi, jossa keskitytään riskiin nähdä, että monet maat vapauttavat tämän toimenpiteen avulla hiljaisen sopimuksen, joka on tähän asti estänyt 5 suurta ydinasevaltiota viemästä ydinkäyttöisiä sukellusveneitä. On selvää, että tämä vaihtoehto laajenee todella nopeasti, etenkin useiden Indo-Tyynenmeren teatterin suurten sotilaskansien kanssa, jotka ovat toistaiseksi olleet ilman tätä mahdollisuutta.

Muista, että toisin kuin sukellusvene, jossa on tavanomainen käyttövoima, eli yhdistämällä dieselmoottori, akut ja useimmiten nyt, anaerobinen sähköntuotantojärjestelmä, joka tunnetaan nimellä AIP (Air Independent Propulsion) Sukellusautoniteetin lisääminen jopa kaksikymmentä päivää, ydinvoimalla toimivien sukellusveneiden ei tarvitse nousta pinnalle uuden hapen uusimiseksi, jotta dieselmoottorit voivat toimia ja ladata akkuja. Itse asiassa alus voi kehittyä lähes rajattomasti sukelluksessa, ja sen rajoittaa käytettävissä oleva ruoka ja miehistön psykologinen tila, eli keskimäärin 2 kuukautta tehtävää kohden. Sitä paitsi, nämä alukset voivat kehittyä suurella nopeudella sukeltamisen aikana ilman aikarajoitusta, joissa perinteiset sukellusveneet, jopa AIP, voivat toimia vain pienellä nopeudella, muuten niiden akut tyhjenevät hyvin nopeasti. Toisaalta, toisin kuin toisinaan on sanottu tai kirjoitettu viime päivinä, ydinkäyttöiset sukellusveneet eivät ole huomaamattomampia kuin tavanomaiset sukellusveneet siinä mielessä, että jälkimmäiset, kerran paristoilla ja hitaalla nopeudella tai paikallaan, tuottavat melkein ei melua, vaikka ANS: n ydinkattila tuottaa edelleen tietyn melutason, se on nyt vähemmän tehokas kuin itse "meren ääni", noin 40 db tai nykyaikaisen astianpesukoneen melu.

ins arihant Uutiset Puolustus | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Sotilaalliset laivaston rakenteet
INS Arihant -sukellusvene on Intian ensimmäinen ydinkäyttöinen sukellusvene. Tämänkaltaisen teknologisen viennin nykytilanteen päättyminen antaa New Delhille mahdollisuuden parantaa nopeasti osaamistaan ​​tällä alalla erityisesti Ranskan mahdollisen avun avulla.

Ensimmäinen maa, jolle on pääsy teknologiaan, joka mahdollistaa hyökkäykseen tarkoitettujen ydinvoimalla toimivien sukellusveneiden laivaston suunnittelun ja rakentamisen ja jonka nimi on lyhenne SSN ranskaksi tai SSN englanniksi, on epäilemättä Intia. suuri ponnistus laivaston nykyaikaistamiseen ja laajentamiseen, ja jonka laivaston esikuntapäällikkö ilmoitti viime kesäkuussa olevansa valmis uhrata kolmannen lentotukialuksensa hankkiakseen 3 tämän tyyppistä upotettavaa. Ei siis ollut sattumaa, että Australian sopimuksen rikkomisesta ilmoittamisen jälkeen Ranskan presidentin ensimmäinen kansainvälinen julistus tehtiin yhdessä hänen intialaisen kollegansa Narendra Modin kanssavahvistaa näiden kahden maan tahdon suunnitella osallistavaa yhteistyötä Tyynenmeren alueella ja korostaa Ranskan ja Intian välisen puolustusteknologian alan yhteistyön strategista roolia tällä alalla ja erityisesti siksi, että jos Intia käsitteli oman luokkansa ydinvoimalla toimivan sukellusveneen INS Arihant, se ei ole läheskään yhtä kuin viiden suurimman ydinasevaltion asiantuntemus tällä alalla.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW