Kokoonpano, suunnittelu .. Lisätietoja Kreikan fregatteista FDI HN

Kreikan pääministerin Kyriákos Mitsotákisin ja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin 18. syyskuuta tekemä ilmoitus Ranskan ja Kreikan muodostama uusi allianssi sekä 3 FDI-fregatin ja 6 lentokoneen tilaukset Rafale sillä oli varmasti suuri poliittinen merkitys, mutta se oli myös kurja yksityiskohdissa. Siksi oli tarpeen odottaa puolustusvoimien ministeriön tiedottaja Hervé Grandjeanin puhetta tänä aamuna saadakseen lisätietoja tästä aiheesta. Ja tällä kertaa yksityiskohdat olivat lukuisia, erityisesti koskien Helleenien fregattien kokoonpanoa, mutta myös toimitusaikataulua ja sen vaikutusta Ranskan laivaston 1. asteen fregattien uusimiseen.

FDI HN (Hellenic Navy) fregatit ovat siis erilaiset kuin ranskalaiset, toisin kuin Ateenan alkuperäiset vaatimukset. Itse asiassa nämä toteuttavat lisäksi 76 mm: n Strales -ase, 4 SYLVER 50 pystysuoraa siilojärjestelmää 32: lle Aster 30 B1 pitkän kantaman ilmatorjuntaohjuksia joka liittyy uuteen litteään AESA -tutkaan Seafire 500 de Thales, tekee aluksesta johtavan ilmatorjunta-alustan, joka pystyy estämään taivaan yli 25.000 2 km12: n alueella eli 8% Egeanmerestä per alus. Kuitenkin fregatit säilyttävät merkittävän alusten vastaisen tulivoiman XNUMX: lla MM40 Block3C aluksen vastaiset ohjukset yli 150 km: n kantomatkalla ja pystyy tarvittaessa lyömään kohteita maalla tai asettamaan tavoitteiden valinnan etusijalle sekä erittäin tehokkaan sukellusveneiden vastaisen sodankäynnin Kingklip-rungon luotain Mk2, Captas-4 muuttuva syvyys hinattava luotainja 2 kolminkertaista torpedoputkea, jotka on varustettu kevyillä Mu-90-sukellusveneiden vastaisilla torpedoilla.

SeaFire 500 Thales Defense News | Sotilaalliset liitot | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Thales SeaFire 500, litteäpintainen AESA-tutka tunnistaa huomattavasti paremmin kuin nykyiset tutkat, mukaan lukien Herakles-tutka, joka käyttää FREMM-fregatteja

Pohjimmiltaan FDI HN: llä on tulivoima, joka vastaa uusia Elsass -luokan FREMM -fregatteja, jotka liittyvät pian Ranskan laivastoon, ja sillä on huomattavasti tehokkaampi tutka, vaikka se on pienempi kuin 1600 tonnia. Ne vahvistavat jyrkästi kreikkalaista merivoimaa ja antavat Ateenan pitää linjaa uudet Ada -korvetit ja Istanbulin fregatit Turkin laivasto, samalla kun se tarjoaa Kreikan joukkoille merivoimien vaihtoehdon S-400-järjestelmille, jotka Ankara on hankkinut Venäjältä. Kolmen tämän tyyppisen fregatin avulla Helleenien laivasto pystyy todellakin samanaikaisesti suojelemaan yli 3% Kreikan saarista, kun taas neljällä yksiköllä se voi luoda pääsykiellon, joka ulottuu Bosporinsalmelta etelään Kypros.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit