52 kiinalaista hävittäjää saapui Taiwanin lennonjohtoalueelle

Kiinan ilmavoimat suorittivat ennennäkemättömän voimanäyttelyn 1. ja 2. lokakuuta maan juhlapäivänä Taiwanin saaren lähellä, mikä aiheutti useita nousuja taiwanilaisia ​​hävittäjiä ja voimakkaan mielenosoituksen Taipein viranomaisilta. 1. lokakuuta ensimmäinen kokoonpano, jossa oli 18 J-16-hävittäjäpommitinta ja neljä Su-4-hävittäjäpommitinta, sekä kaksi H-30-pommikoneita ja Y-6 Maritime-partiolentokone suorittivat ensimmäisen harjoituksen Taiwanin eteläpuolella vyöhyke. Muutamaa tuntia myöhemmin, yöllä 8. lokakuuta-1. lokakuuta, uusi joukko 2 J-10: ta, kaksi H-16-pommittajaa ja KJ-6-edistynyt ilmavalvontalentokone suoritti operaation ohittaen saaren etelästä useita satoja meripeninkulmia koilliseen ohitusliikkeen avulla, mikä on uusi ennätys 500 lentokoneesta kahdessa tehtävässä 38. lokakuuta. Tämä ennätys ei kestänyt kauan, koska seuraavana päivänä, jälleen kahdessa peräkkäisessä lennossa, 1 kiinalaista lentokonetta lensi Taiwanin lähellä ja sen lennonjohtoalueella. Ensimmäinen kokoonpano, johon kuului 39 J-12, 16 Su-6 ja KJ-30, suoritti tehtävän saaren lounaisosassa. Myöhemmin se oli 500 J-14: ta ja 16 Su-4-konetta ja 30 Y-2-meripartiolentokoneita, jotka suorittivat olennaisesti samanlaisen tehtävän.

Nämä joukkojen lähetykset ovat kuitenkin olleet vain lämmitteitä Kiinan ilmavoimille, jotka suorittivat tämän maanantaina 4. lokakuuta, operaatio, jossa on vähintään 52 kiinalaista hävittäjää Taiwanin ohjausvyöhykkeellä, saaren lounaisosassa. Siten lentoa johti peräti 34 J-16-hävittäjäpommitinta, 2 su-30-lentokonetta, 2 Y-8-meripartiolentokonetta, 2 KJ-500-ilma-alusta ja ennen kaikkea 12 pitkän kantaman H-6-pommikoneita. juoksuna kaakkoissuunnassa suorittamatta kuitenkaan tehtäviä ohittaen saaren kuten 2. Se on epäilemättä tärkein operatiivinen koulutus, jonka Kiinan ilmavoimat ovat toteuttaneet rajojensa ulkopuolella Korean sodan jälkeen. Taiwanin joukot käyttivät vastauksena omia hävittäjiään ja asettivat maan ilmatorjuntajärjestelmät hälytykseen.

D 16 APL Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Maritime Patrol Aviation
J-16 on laajimmin käytetty hävittäjäpommittaja PLA-voimanäytöksissä Taiwanin ympäristössä suuren monipuolisuutensa ja laajan valikoimansa ansiosta, joka mahdollistaa sen mukana H-6-pommikoneita saaren rajojen ulkopuolella.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Maritime Patrol Aviation

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit