Venäjä kehittää "kevyttä" ilmassa olevaa versiota Tzirkon-aluksen hypersonic-ohjuksesta

Käyttöönoton jälkeen hypersonic ohjus 9-S-7760 Kinzhal Venäjän ilmavoimissa vuoden 2017 lopussa maa otti mukavan johdon muihin maihin ja erityisesti Yhdysvaltoihin nähden tällä alalla. Ja lopulliset testit 3M22 Tzirkhon-hypersonic-alusten estojärjestelmä Ajaminen viime kuukausina on vain vahvistanut tätä tilannetta, varsinkin kun toisin kuin Kinzhal, Tzirkon käyttää uutta Scramjet-tyyppistä moottoria. Venäläiset insinöörit olivat vahvistaneet uuden hypersonic Air-Ground -ohjuksen kehittämisen aivan uuden Obram 70 (Izdelie 70) -nimisen, pienemmän kuin Tzirkonin aluksella käytetyn scramjetin perusteella. tapahtua uuden ruumassa Su-57 hävittäjä ja UAV S70 Okhotnik-B, Gremlin- ​​tai GZUR -ohjus, jonka on kehittänyt vuodesta 2018 lähtien Tactical Missile Armament Corporation (KTRV)ja haluavat itse asiassa mini-Kinzhalin. Tämän vuoden helmikuussa Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu ilmoitti, että tämän uuden ohjuksen testit alkavat vuonna 2023.

Gremlinin lähestyvä saapuminen kuitenkin vastasi vain osaan Venäjän ilma- ja merivoimien tarpeisiin, jotka käyttävät nykyäänkin raskaita ja hankalia ohjuksia Kh-31 alusten vastaisiin iskuihin, ohjus, jota ei voida suorittaa uusien venäläisten lentokoneiden hallussa. Tzirkonin pienoisversion kehittämisessä oli monia viittauksiamutta ilman virallista vahvistusta kehitykselle on paljastettu. Se on nyt tehty. Sisään venäläisen Izvestia -sivuston julkaisema artikkeli, opimme sekä työtä uuden pienikokoisen hypersonic -ohjuksen suunnittelun ja prototyyppien suunnittelun osalta, joka on tarkoitettu varustamaan mm. Venäjän Su-57 ja S-70, oli aloittanut. Uusi ohjus, nimeltään Larchinka-MD, on vuodesta 2019 lähtien kehittänyt sama suunnittelutoimisto KTRV, joka kehittää Gremliniä, josta se ottaa haltuunsa kompaktin Izdelie 70 -suunnittelulaitteen.

3M22 Tsirkon Admiral Gorshkov Frigat News Defense | Yliääniset aseet ja ohjukset | Hävittäjäkoneet
3M22 Tzirkon-aluksenohjus käyttää vastaavaa Scramjet-tyyppistä moottoria, mutta paljon suurempaa kuin Izdelie 70, joka ajaa Larchinka-MD: tä ja Gremliniä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yliääniset aseet ja ohjukset | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit