Kiinan armeijat kokeilevat aseita, jotka on suunniteltu tuhoamaan satamia

Kiinan armeijoiden nousun estämiseksi Pentagon osallistui luottaa pienempiin, liikkuvampiin ja paremmin yhteenliitettyihin yksiköihin nyt tutun kautta Joint All-Domain Command and Control -doktriini eli JADC2. Tämän opin avulla voidaan erityisesti vähentää suuria joukkojoukkoja vastaan ​​kohdistuvien massiivisten iskujen riskiä, ​​samalla kun säilytetään erittäin tärkeä tulen keskittämis- ja joukkojen koordinointikyky. Mutta tämä kärsii heikkoudesta, paljon hajanaisemasta logistiikasta ja siksi raskaasta ja monimutkaisemmasta. Siten Länsi-Tyynenmeren kaltaisessa teatterissa jokaisen Yhdysvaltain yksikön, joka on ottanut asemansa yhdelle tuhansista tällä alueella asuvista saarista, on voitava vastaanottaa ammuksia, ruokaa ja varusteita, joista tehokkain on '' rakentaa jo olemassa olevien lukuisten siviilisatamien verkostoon.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Naval Drones | Usean verkkotunnuksen sitoumukset | Flash Defense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit