Naval Groupin teknisen saavutuksen jälkeen Perle-sukellusvene on palannut Toulonissa

Ydinhyökkäyssukellusvene La Perle liittyi kotisatamaansa Toulonissa tällä viikolla sen jälkeen Naval Groupin insinöörien ja henkilöstön tekninen saavutus, joka mahdollisti vuonna 2019 käytöstä poistetun Saphir-sukellusveneen etuosan kiinnittämisen Pearlin takaosaan, kun tulipalo tuhosi aluksen keulan 12 aluksen modernisointi- ja huoltovaiheessa. Tämä menettely ei ainoastaan ​​mahdollistanut sen sukellusveneen säilyttämistä, jonka monet pitivät kadonneena, vaan uudelle rakennukselle, jonka takaosasta on kastenimi La Perle, vahvistetaan toimintakykyä, erityisesti sulauttamalla tiettyjä järjestelmiä, jotka laiva. uuden luokan Suffren-luokan ydinsukellusveneitä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Naval Constructions | Flash Defense | Sukellusvenelaivasto

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit