General Dynamics ja Epirus ottavat käyttöön Leonidas-mikroaalto-drone-järjestelmän Stryker-panssarivaunulla

Taistelu droonien ja droneparvien nyt edustamaa uhkaa vastaan ​​on Yhdysvaltain armeijan huolenaiheiden ytimessä, sillä se on kehittänyt strategian, joka perustuu 4 laitetta useimpien uhkien käsittelemiseen, joka vaihtelee ohjuksista droneparviin. Mutta tässä kapasiteetin rakenteessa ilmeni heikkous, mobiilijärjestelmien puuttuminen, jotka kykenisivät selviytymään drooniparvien kanssa, toisin sanoen suuri määrä droneja, jotka toimivat yhdessä kyllästääkseen vastustajan puolustuksen, IPFS-HPM-mikroaaltojärjestelmä on suunniteltu. tätä tarkoitusta varten 20 jalan kontissa, joka ei itse asiassa voi olla moottoroitujen yksiköiden mukana taistelussa. Tämän tarpeen täyttämiseksi amerikkalainen panssaroitujen ajoneuvojen suunnittelun asiantuntija General Dynamics Land System ja Start-up Epyrus ovat yhdistäneet voimansa mukauttaakseen toisen Leonidas-mikroaaltojärjestelmän ensimmäisen Stryker-panssaroituun ajoneuvoon. .


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Laser-aseet ja suunnattu energia | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit