Yhdysvaltain ilmavoimat etsivät edistyneitä kouluttajaa uuden T-7A Red Hawkin lisäksi

Muistaako Yhdysvaltain ilmavoimat Vietnamin sodan aikana saadut kovat opetukset, kun sen nuoret akatemiasta vastavalmistuneet lentäjät ammuttiin alas DCA:n tai pohjoisvietnamilaisten lentäjien toimesta taistelukokemuksen puutteen vuoksi? Fakta on, tuskin kolme vuotta sen jälkeen, kun Boeingille ja Saabille tehtiin lähes 3 miljardin dollarin sopimus suunnittelemaan ja rakentamaan sen uusi T-7A Red Hawk Advanced Trainer korvaamaan hengästyttävän ja vanhentuneen T-38 Talonnsa, se julkaisi juuri tietopyyntö sadan jatkokoulutuskoneen hankkimiseksi kouluttaa lentäjiään ilmataistelu- ja asetehtävissä, joissa T-7A on ensisijaisesti tarkoitettu kouluttamaan lentäjä-opiskelijoita lentämiseen ja avioniikkaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Koulutus- ja hyökkäyslentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit