Kiinan uusi salahävittäjä tekee ensimmäisen lentonsa

Kiinan teollisuus- ja teknologiakoneisto näyttää nyt saavuttaneen optimaalisen vauhtinsa, sillä ilmoitukset ja löydöt ovat seuranneet toisiaan kiihkeästi viime kuukausina. Vain muutaman päivän kuluttua viidennen sukupolven J-5-hävittäjän uusi kaksipaikkainen variantti on havaittu ajokokeessa, ja seFractional Orbital Bombardment System Test Stirned U.S. Defense CommunityTässä on kuva, jossa näkyy uuden salahävittäjän ensimmäinen lento Kansan vapautusarmeijan merivoimien aluksella, ja se lähetettiin Kiinan sosiaalisissa verkostoissa, mikä poistaa kaikki epäselvyydet ohjelman etenemisestä.

Kuvassa uusi kiinalainen hävittäjä, joka on virallisen nimen puuttuessa väliaikaisesti nimetty J-35:ksi, on myös ensimmäinen, jossa laite näkyy. Kuten odotettua, laite on selkeästi johdettu valmistajan Shenyangin FC-31 Gyrfalconista, jonka ulkonäkö ja yleinen konfiguraatio jälleen otetaan. Kaksimoottorinen lentokone on kokoonpanoltaan verrattavissa F-22:een, ja siinä on kolmion muotoiset vinoneliösiivet, kaksi vaakasuoraa takatasoa ja kaksi kaltevaa peräyksikköä. Toisin kuin J-20:ssa, siinä ei ole ankkatasoja, vaan vaakatasot täyttävät syvyyssäädön. Tarkkailemme myös valokuvassa olevaa laskutelinettä, joka on loppujen lopuksi klassinen menettely prototyypin ensimmäisillä lennoilla, sekä pitkä anturi koneen nokassa, joka on jälleen hyvin todennäköisesti tarkoitettu prototyyppiin eikä sarjalaitteeseen. Ohjaamo näyttää puolestaan ​​vaikuttavammalta kuin alkuperäisen FC-31:n, paljon lähempänä vuoden 31 jälkeisen FC-2015:n uudelleensuunniteltua muotoa, vaikka kaikki tämä on vahvistettava muiden kuvien analyysillä.

IMG 0018 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Lähikuva J-35:stä sen ensimmäisen lennon aikana

Tämä havainto ei sinänsä ole suuri yllätys, koska Kiinan teollisuusviranomaiset itse vihjasi syyskuun alussa pidetyssä Zhuhain näyttelyssä, että tämän uuden koneen ensimmäisestä lennosta pitäisi ilmoittaa ennen vuoden loppua. Aivan kuten se, joka julkaistiin melkein samanaikaisesti uusi kehittynyt ilmavahti, KJ-600, myös lennossa. Mutta keskittyminen näistä ilmoituksista niin lyhyessä ajassa, jopa viimeiset havainnot rakentamisen uusi lentotukialus Type 003 osoittaa, että runko ja yläkansi oli nyt valmis ja suljettu, osoittaa täydellisen kiinalaisen suunnittelun hallinnan, jolla on ilmeisesti uusi 80.000 XNUMX tonnin lentotukialus, mutta myös sen täydellinen ilmassa oleva ryhmä lähes samanaikaisesti, mikä on poikkeuksellinen saavutus, kun tietää vähän kokemusta joihin kiinalaiset insinöörit ja suunnittelijat ovat voineet luottaa tällä alalla.

Muista, että kuten Kiinan ilmavoimat, jotka kehittävät samanaikaisesti edistyneitä 4. sukupolven lentokoneita, kuten J-10C ja J-16, viidennen sukupolven J-20:n rinnalla, Kiinan merivoimien ilmailu suunnittelee samanaikaisesti varustavansa lentotukialuksiaan Typellä. 003 ja myöhemmät katapultit, Viidennen sukupolven J-5 hävittäjät, mutta myös uusi versio J-15-hävittäjästä, joka on johdettu Su-33:sta, joka on erityisesti mukautettu katapulttien käyttöön lentotukialuksissa, J-15T, sekä koneessa oleviin varkain taisteludrooneihin, joiden nimi ja malli ei ole vielä vahvistettu, mutta mikä olisi johdettu Sharp Sword -prototyypistä. Lisäksi kaksipaikkainen versio J-15:stä omistettu elektronisen sodankäynnin ja vihollisen ilmapuolustuksen poistamisen, J-15D:n, olisi myös valmisteilla, polulla J-16D:stä, joka paljastettiin Zhuhain näyttelyssä tänä vuonna.

IMG 0019 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Julkaistu valokuva KJ-600:sta, Kiinan laivaston edistyksellisestä kellokantajalentokoneesta, joka on tarkoitettu amerikkalaisen E-2D Hawkeyen vastineeksi

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit