Kreikka allekirjoittaa aiesopimuksen 2 fregatista ja 6 käytetystä miinanmetsästäjästä Alankomaiden kanssa

Ateenalle järjestetyn laajan kuulemisen aikana uusien fregattien hankkimiseksi osana Kreikan laivaston modernisointia, kaksi tarjousta näytti erottuvan joukosta, FDI Belharra Naval Groupilta, jonka Ateena lopulta valitsi, ja Sigma 15515 hollantilaisilta. Damen. Hollantilaisen fregatin ominaisuuksien lisäksi Amsterdam ehdotti odotusratkaisuksi kahden Karel Doorman -luokan fregattinsa myyntiä. Helleenien laivaston silmissä näillä aluksilla oli kuitenkin paljon parempi intressi kaksi Type 70 -fregattia, joita Pariisi ehdotti tarjoavansa Ateenalle jos jälkimmäinen valitsisi suorat sijoitukset. Lopuksi näyttää siltä, ​​että Kreikan viranomaiset onnistuivat sovittamaan vuohen ja kaalin, sillä ilmoitettuaan tilaus 3 FDI-fregattia ja yksi valinnainen, Naval Groupilta, he ilmoittivat juuri aiesopimuksen allekirjoittaminen hankkia Hollannista Hollannin laivastolta 6 miinasodankäynnin Alkmaar-luokan alusta sekä kaksi aiemmin odotusratkaisuna tarjottua Karel Doorman -luokan fregattia.

Ateenan ja Amsterdamin välisen sopimuksen ääriviivat ovat edelleen heikosti yksityiskohtaisia ​​varsinkin määräaikojen ja budjettimäärärahojen osalta. Ilmeisesti Ateena aikoo vahvistaa nopeasti laivastokykyään estääkseen Ankaraa kaikesta seikkailusta Egeanmerellä tai Kyproksella vahvistamalla samanaikaisesti pintalaivastoaan kahdella täysin kykenevällä fregatilla ja miinasodankäyntikykyään, jotka tiedämme. olla riittämättömiä mahdollisen uhan edessä, sillä vain kaksi Osprey-luokan miinanraivaajaa ja yksi Hunt-luokan miinanmetsästäjä, kaikki kolme hankittiin käytettynä 2000-luvulla. Alkmaar-luokan miinat, jotka ovat seurausta Tripartite-ohjelmasta, joka kokosi yhteen Ranska, Belgia ja Alankomaat, yhteensä 6 aluksella, lisäävät huomattavasti Helleenien laivaston kapasiteettia tällä alueella.

alkmaar luokan minehunter Uutiset Puolustus | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Käytetyt puolustusvälineet
Alkmaar-luokan kolmiosaisilla miinanmetsästäjillä on edelleen kehittyneitä toimintakykyjä miinasodankäynnissä

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Käytetyt puolustusvälineet

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit