Belgia tilaa 9 155 mm CAESAR-asetta French Nexteriltä

Jos Brysselin valinta F-35A:sta F-16-koneidensa tilalle olisi herättänyt paljon reaktiota Ranskassa, vaikka Rafale ei ollut virallisesti esitelty kilpailussa, Belgian viranomaiset olivat kuitenkin osoittaneet vahvasti sitoutumisensa strategisen kumppanuuden puolesta Ranskan kanssa, kautta CAMO-sopimuksesta vuonna 2018 liittyen 442 panssaroituun ajoneuvoon VBMR Griffon ja EBRC Jaguar of tricolor lasku, sekä uskomalla vuonna 2019 Ranskan Naval Groupille ja sen belgialaiselle kumppanilleen ECA:lle kuuden uuden sukupolven miinasota-aluksen suunnittelu ja valmistus. Belgian armeijat saavat myös toisen ranskalaisten suunnitteleman materiaalin, tykistöjärjestelmällä varustetun kuorma-auton, joka tunnetaan paremmin lyhenteellä CAESAR.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tykistö | Belgia | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit