Joe Biden lupaa tehdä "kaikkensa" uusien turkkilaisten F-16-koneiden eteen

Kuten kirjoitimmePresidentti Erdoganin Yhdysvalloille esittämä pyyntö hankkia noin 16 uutta F-80-hävittäjää sekä 70 sarjaa osan laivaston modernisoimiseksi Block 35 Viper -standardin mukaiseksi pitää selvästi Yhdysvaltain viranomaiset ja erityisesti presidentin mielessä. Biden on erittäin herkässä asemassa, varsinkin kun Ankara uhkaa kääntyä Venäjän ja sen Su-57:n tai jopa Su-XNUMXE:n puoleen, jos Washington kieltäytyisi näistä vientiluvista. Samaan aikaan Turkin viranomaiset jatkavat neuvotella Moskovan kanssa uusien S-400-järjestelmien hankinnasta, sekä teknologiset kumppanuudet lentokoneiden moottoreiden ja sukellusveneiden alalla, mikä luonnollisesti altistaa sen tiukemmille seuraamuksille lamauttavan CAATSA-lainsäädännön puitteissa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit