Kiinan presidentti Xi Jinping tehostaa kansan vapautusarmeijan modernisointia

- Mainonta -

Viimeisten 10 vuoden aikana Kiinan kansan vapautusarmeija on käynyt läpi ennennäkemättömän muutoksen, sekä rakenteellisesti että teknologisesti, ja joukkojen ammattimaisuus on lisääntynyt huomattavasti ja joukkoon on saapunut hyvin monia laitteita, jotka vastaavat ja joskus jopa ylittävät paras länsiarmeijoiden käytössä oleva varustus. Lisäksi tämän muutoksen vauhti on edelleen erittäin vahvaa, mm noin kymmenen tyypin 055, 052D ja 054A hävittäjän ja fregatin käyttöönotto vuosittain, sekä 5-6 tusinaa J-10C-, J-15-, J-16- ja J-20-hävittäjäkonetta, mainitakseni vain muutamia kertovia esimerkkejä. Ja itse asiassa PLA, jota pidettiin vuonna 2010 toisen luokan armeijana, joka ei kyennyt kilpailemaan suurten maailman armeijoiden kanssa, on nykyään Pentagonin huolenaiheiden ytimessä, ja voimme tuntea päätöksissä hyvin käsinkosketeltavaa kuumetta. viime kuukausina Yhdysvalloissa yrittääkseen hillitä tätä uutta suurta globaalia suurvaltaa, erityisesti mitä tulee Taiwanin vaikeaan tapaukseen.

Presidentti Xi Jinpingin nykyiset ponnistelut ovat kuitenkin edelleen riittämättömiä, ja niitä haittaa edelleen tietty valtion ja hallinnollinen byrokratia, joka haittaa hänen joukkojensa nopeutettua kehitystä. Tästä syystä viimeksi mainittu allekirjoitti maan korkeimman poliittisen puolustuselimen, Keskussotilaskomission puheenjohtajana uuden oikeudellisen toimenpidepaketin, jonka tavoitteena on juuri lieventämään ehtoja, joilla armeijat voivat neuvotella varustesopimuksistaan, jotta nopeuttaa tempoa, ja lisätä nopeasti PLA:n toiminnallista suorituskykyä, jonka Kiinan presidentti on objektiivisesti määritellyt tätä uudistusta varten. Hän vastaa näin Kiinan kommunistisen puolueen esittämiä odotuksia hieman yli vuosi sitten.

type055 Puolustusanalyysi | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat
Kiinan laivastovoimat saavat vuosittain 2-3 tyypin 055 superhävittäjää sekä 4-5 tyypin 052D hävittäjää ja 3 tyypin 054A sukellusveneiden vastaista fregattia. Tällä vauhdilla se ylittää alle kymmenessä vuodessa koko Tyynellämerellä ja Intian valtamerellä olevan läntisen laivaston.

Kiinan kansallinen puolustusteollisuus on edistynyt valtavasti viimeisten 15 vuoden aikana lähes kaikilla puolustusteknologian osa-alueilla, mikä on tuonut maan ennennäkemättömään strategiseen autonomiaan, erityisesti irtautumalla teknologiansiirroista, niin virallisista kuin muista, Venäjältä, mutta myös Euroopasta. Samanaikaisesti nykyaikaisten materiaalien tuotantokapasiteetin laajentamisen kanssa Peking on myös toteuttanut erittäin aggressiivista politiikkaa puolustusinnovaatioiden tukemiseksi, erityisesti kannustamalla akateemisia tutkijoita, jotka ovat kehittäneet uusia teknologioita, joita voidaan mahdollisesti soveltaa La Défenseen, muuttamaan nämä innovaatiot nopeasti teollisiksi projekteiksi. . Näin Kiinan ilmailuteollisuus on esimerkiksi edistynyt valtavasti droonien alalla ja noussut johtavaksi sotilasdroneiden viejäksi vuodesta 2016, ennen Yhdysvaltoja, mutta myös elektroniikan alalla. ja elektroninen sodankäynti.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit