Israeli Trophy -aktiivinen suojajärjestelmä todistaa olevansa kunnossa Leopard 2 saksalaista

Viime helmikuussa Berliini ilmoitti, että se oli tilannut israelilaiselta Rafaelilta Trophy-aktiivinen suojajärjestelmä varustaa säiliökomppaniaa vastaavasti Leopard 2A7. Tämä Hard-Kill-järjestelmä, joka varustaa erityisesti Merkavan tankit ja Namer Infantry Fighting Vehicles, olivat jo laajalti osoittaneet operatiivisen tehokkuutensa Israelin taistelujen aikana Lähi-idässä vuodesta 2011 lähtien, osoittaen poikkeuksellista kykyä siepata raketteja ja panssarintorjuntaohjuksia Israelin panssaroituihin ajoneuvoihin. Myös Yhdysvaltain armeija testasi tätä järjestelmää huolellisesti ja päätti varustaakseen joitakin raskaita tankkejaan M1A2 Abrams väliaikaisena ratkaisuna, odottamassa kansallista laskua. Näistä vaikuttavista akkreditoinneista huolimatta Saksan armeija halusi ennen omien panssaroitujen ajoneuvojensa varustamista suorittaa testejä sen tehokkuuden arvioimiseksi.


LOGO meta Defense 70 Saksa | MBT-panssarivaunut | Flash Defense

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit