Kiina rakentaa autiomaahan jäljennöksiä yhdysvaltalaisista lentotukialuksista ja hävittäjistä

Taklamakanin autiomaa, yli 270.000 2 km2010:n autiomaa ja erittäin vihamielinen alue Luoteis-Kiinan uiguurien alueen sydämessä, ehdotettiin vuonna 50 osaksi ihmiskunnan luonnonperintöä. Tämä kuiva tila, jonka lämpötila päivällä on 40 °C ja -XNUMX °C yöllä, on myös etuoikeutettu koulutusalue Kansan vapautusarmeijalle, joka on testannut ballistisia ohjuksiaan siellä useiden vuosien ajan. Viime aikoina länsimaiset havaintosatelliitit ovat kuitenkin havainneet muotoja, jotka eivät sovi tähän ympäristöön. Itse asiassa Kiinan armeijat rakensivat sinne useiden suurten sotalaivojen yksinkertaistettuja kopioita, erityisesti suuria Nimitz-luokan lentotukialuksia ja Arleigh Burke -luokan hävittäjät.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Rannikkopuolustus | Sotilaskoulutus ja -harjoitukset | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit