Kiinan J-16D elektronisen sodankäynnin lentokoneen kerrotaan olevan jo toiminnassa

- Mainonta -

Uuden kiinalaisen elektronisen sodankäynnin ja tukahdutuskoneen J-16D virallista esittelyä ei kuitenkaan järjestetty. eli syyskuun alussa7. Kiinan julkisen kanavan PLA:n asevoimille omistettu raportti osoitti, että laite oli jo Kiinan ilmavoimien operatiivisessa yksikössä, minkä vahvisti artikkeli osavaltion sivustolta Globaltimes.cn julkaistu tänään. Artikkelin mukaan uuden elektronisen sodankäynnin hävittäjän on tarkoitus kehittyä 5. sukupolven J-20-hävittäjän rinnalle eliminoimaan vastustajan havaitsemiskyvyt. Laite olisi myös jo osallistunut harjoituksiin, jotka olisivat mahdollistaneet kokeiluja tämän parin kanssa ja optimoida toiminnallisia näkökohtia.


LOGO meta Defense 70 Hävittäjälentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit