Yhdysvaltain ydinsukellusveneiden kerrotaan rakennetun huonolaatuisesta teräksestä

- Mainonta -

Tässä on tietoa, joka putoaa melko huonosti, kun taas Yhdysvaltain laivasto käy strategista kilpailua Kiinan laivaston kanssa ja että Australia irtisanoi sopimuksen 12 ranskalaisen Shortfin Barracuda -sukellusveneen rakentamisesta, jotta se voisi turvautua ydinratkaisuun todennäköisesti Yhdysvalloista. . Itse asiassa Elaine Marie Thomas, Tacoman valimon entinen johtaja, myönsi syyllisyytensä väärennetyt laadulliset raportit Electric Boatin ja Newport News Shipbuildingin telakalle toimitetusta teräksestä vuosina 1985–2017, terästä, jota käytetään Yhdysvaltain laivaston ydinsukellusveneiden rakentamisessa.

Tutkintaselostuksen mukaan näille telakoille toimitettiin tänä aikana 240 erää heikompilaatuista terästä, joita käytettiin puolet tänä aikana kootuista ydinsukellusveneistä. Itse asiassa kaikille näille aluksille on suoritettava ylimääräinen huoltomenettely, jotta voidaan vähentää tähän vikaan liittyviä riskejä, joilla on mahdollisesti katastrofaaliset seuraukset, erityisesti jännitteen tai sodan aikana, jolloin sukellusveneitä on päivitettävä. Hyödynnä kaikki heidän toimintapotentiaalinsa saada etulyöntiasema vastustajaansa nähden. Jos viat on jo havaittu useissa Virginia-luokan ydinaseiden sukellusveneet, petoksen laajuus ja kesto herättävät nyt pelkoja, että muut luokat, kuten ydinhyökkäyssukellusveneet Seawolf et Los Angeles, mutta myös tietyt Ohio-luokan ydinsukellusveneet joutuivat tämän petoksen uhreiksi.

Ohio SSGN Defense Analytics | Sotilaalliset laivaston rakenteet | YHDYSVALLAT
Jopa Ohio-luokan SSBN:t, Yhdysvaltain ydinpelotteen tukipilarit, ovat saattaneet kärsiä Tacoma-sulattopetoksesta.

Tämän seurauksena Yhdysvaltain laivaston on nyt suoritettava perusteellisia tarkastuksia lähes puolelle sukellusvenelaivastostaan. Ja vaikka hänen omien lausuntojensa mukaan riskit ovat pienet ja korjaavat toimenpiteet suhteellisen nopeita ja "halpoja" (hyvin suhteellinen käsite sukellusveneissä), tämä kriisi tulee erityisen vaikeaan aikaan Yhdysvaltain laivastolle. joka ei pysty pysymään kiinalaisten telakoiden määräämän teollisen rytmin tahdissa, varsinkin kun sen ydinsukellusvenelaivasto on nykyään epäilemättä sen paras voimavara hillitä kiinalaisten johtajien pyrkimyksiä, erityisesti suhteessa Taiwaniin. Valitettavasti Tacoman valimon johtajan ottamat vapaudet eivät suinkaan ole poikkeus amerikkalaisen laivanrakennuksen alalla.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit