Le Rafale olisi lähellä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien houkuttelemista

- Mainonta -

Le Rafale Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa se on pitkä tarina... Yli 10 vuoden ajan hypoteesi Abu Dhabin välittömästä tilauksesta ranskalaiselle lentokoneelle on jatkanut nousemista ja vaipunut sitten nopeasti unohduksiin. Voi kuitenkin hyvin olla, että tämä skotlantilainen suihku päättyy tulevina viikkoina. Todellakin, ranskalaisen taloussivuston Challenges.fr mukaan, tilaus 60 Rafale olisi lähellä solmimista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa, ja se voitaisiin jopa virallistaa valtionpäämiehen Emmanuel Macronin Persianlahden vierailun yhteydessä 2.–4. joulukuuta. Puolustusvoimien ministeriö tai teollisuusmiehet eivät vahvistaneet tätä Challenges-toimittajille; Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että useat lähteet ovat vahvistaneet tämän tiedon.

Tällainen määräys päättäisi ihailtavasti ranskalaisille taistelukoneille tunnepitoisen vuoden historiallisilla menestyksellä. Kreikassa (24 laitetta)ja Kroatia (12 laitetta) ja Egypti (30 uutta laitetta), lupaavat avaukset sisään Indonesia ja Intiassa, mutta myös vakavia pettymyksiä, varsinkin sen jälkeen Sveitsin käänne kesän alussa amerikkalaisen F-35A:n hyväksi. Se olisi myös tähän mennessä suurin tilaus Rafale vientiasiakkaan ohimennen Egyptin ja sen 54:n edellä Rafale tilataan kahdessa erässä. Tämä antaisi joukkueen vihdoin mahdollisuuden Rafale turvata laitteen tuotantolinja koko kuluvan vuosikymmenen ajaksi, jonka monet valmistajat haluaisivat jakaa ympäri maailmaa.

RAfale Kreikan puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Tammikuussa 2021 Ateena tilasi 18 Rafale F3R, mukaan lukien 12 Ranskassa käytettyä, aloittaa historiallisen vuoden ranskalaiselle lentokoneelle

Challengesin saamien tietojen mukaan tilatut lentokoneet olisivat F4-standardin mukaisia, juuri sitä, joka muodostaa ohjelman käännekohdan tulevien vuosikymmenten digitaalisiin standardeihin, kuten Ranskan armeijan tilaamat lentokoneet. ja Space, joiden toimituksen pitäisi alkaa vuonna 2025. Tilauksen määrää, mutta myös sen aikataulua ja laajuutta ei tietenkään tiedetä, varsinkin kun Yhdistyneet arabiemiirikunnat kosistelevat monet muut valmistajat, amerikkalaisen F-neuvottelujen välillä. 35A Washingtonin kanssa ja viettelyparaati, jonka Rostec aloitti Su-75 Checkmatella voittaakseen maassa.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit