S-550:llä Venäjä täydentää ilmatilansa tulevan ilmatorjunta- ja ballistisen puolustuksen

Venäjän ilma- ja ballistinen puolustus on nykyään yleisesti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista, ellei parhaimmista. Sen monikerroksinen, monien järjestelmien yhteistyökykyinen kokoonpano mahdollistaa jo sen, että se pystyy vastaamaan lähes kaikkiin uhkiin, mukaan lukien viidennen sukupolven varkain lentokoneet, mikä muodostaa erityisen varoittavan suojan jokaiselle maan vastustajalle. Joo kuuluisa S-400, Buk, Tor, Pantsir ja tuleva S-500 Prométeï -järjestelmä olivat jo hyvin tuttuja aiheen asiantuntijoille, puolustusministeri Sergei Choïgoun 9. marraskuuta antama ilmoitus uudesta S-550-järjestelmästä hämmentyi monia heistä. Useiden yritysten jälkeen mennään niin pitkälle, että kuvitteltiin, että kyseessä voisi olla entisen Neuvostoliiton 80-luvun ohjelman kaivaminen samalla nimellä, ymmärtämään, mikä tämä uusi järjestelmä tulee olemaan, ja sen tehtävä Venäjän puolustusarsenaalissa, on nyt tullut selvemmäksi.

Kuin S-350, joka edustaa yksinkertaistettua ja edullisempaa versiota S-400:sta, S-550 muodostaisi "kevyen" version erittäin raskaasta ja erittäin kalliista S-500 Prométeïstä, jonka ensimmäisten komponenttien toimitus alkoi tänä vuonna. Missä S-500 tulee vastaamaan suurten venäläisten kaupunki- ja teollisuuskeskusten suojaamisesta ilmauhkilta, risteilyohjuksilta ja erityisesti ballistisilla ohjuksilla, joiden kantama on jopa 3500 235 km, sekä uuden A-135s Nudolin siilossa, joka suojaa näitä kahta maan pääkaupungeissa Moskovassa ja Pietarissa kunnioitetun A-550:n sijasta mannertenvälisiä ballistisia uhkia vastaan, S-350 puolestaan ​​vastaa samanlaisista tehtävistä strategisesti arvoltaan vähäisemmille kohteille, jotka edellyttävät torjuntaa. lentokone ja ballistinen suoja. Neljännen suojan tason, joka on lähempänä ja joka on tarkoitettu erityisesti suojaamaan paikkoja, ei tiloja, tarjoaa S-XNUMX, joka on erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen. Lopuksi, kaikki nämä järjestelmät voivat toimia yhteistyössä ilmakomponentin kanssa, erityisesti edistyneiden kellolentokoneiden sekäuuden Su-57:n kanssa, joka on suunniteltu integroimaan ja jopa ohjaamaan tätä tehtävää.

S350-kantoraketin ja tutkan puolustusanalyysit | Ohjuspuolustus | Ilmapuolustus
S-350 Vitiaz perustuu moniin S-400:sta perittyihin teknologioihin, mukaan lukien sen 9M96- ja 9M100-ohjukset

Muista, että Venäjän ilmatorjunta on jaettu kahteen haaraan, joista toinen on tarkoitettu suojelemaan liikkeitä ja sotilasyksiköitä, joka nykyään koostuu pitkän kantaman S-400:sta, Buk-M3:sta keskipitkällä alueella ja TOR lyhyellä kantamalla sekä Pantsir herkkien paikkojen suojaamiseen, sekä itse maan ilma- ja ohjuspuolustus, joka tähän asti turvautui kylmän sodan A-235:n seuraajaan A-135:een, S-300PMU1 / 2:een puolustusvoimalle. välittäjä ja Buk-järjestelmä "suljetuksi" puolustukseksi strategisessa mielessä. S-500 Prométeïn, S-550:n ja S-350:n muodostama kolmikko muodostaa siis tämän kansallisen puolustuksen uuden sukupolven, jonka tavoitteena on kieltää Venäjän ilmatila kaikilta Yhdysvaltojen lentokoneilta, droneilta, risteilyohjuksilta ja ballistisilla ohjuksilla. vastustaja.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Ohjuspuolustus | Ilmatorjunta

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit