Järjestys Rafale Yhdistyneet arabiemiirikunnat voivat luoda uusia sopimuksia lyhyellä aikavälillä

- Mainonta -

La tilaus 80 koneelle Rafale Yhdistyneet arabiemiirikunnat allekirjoittivat viime perjantainase häiritsi syvästi teollisen dynamiikan ranskalaisten taistelulentokoneiden ympärillä varmistamalla kokoonpanolinjan kestävyyden ja tuotannon seuraavien kymmenen vuoden aikana ja asettamalla Rafale ja F35, Abu Dhabi on vahvistanut, että se on edelleen päättänyt hankkia 50 amerikkalaista taistelukonetta Lockheed-Martinilta kehittyäkseen uusien ranskalaisten lentokoneiden rinnalla. Mutta tämä tilaus painostaa myös useita ranskalaisia ​​kumppaneita, jotka olivat ilmoittaneet mahdollisesta aikomuksestaan ​​tilata lentokone, kun taas Merignacin tuotantolinja kasvaa lähikuukausina 3 lentokoneen tuotantoon kuukaudessa. sen raja. Itse asiassa useat maat, kuten Qatar, Egypti, Intia ja Indonesia, käyvät parhaillaan neuvotteluja Dassault Aviationin kanssa. Rafale ja Ranskan valtion palvelut mahdollisia lisätilauksia varten.

Qatar oli toinen asiakas, joka tilasi ranskalaisen hävittäjän vuonna 2015, pian Egyptin jälkeen. Alun perin tilattuja 24 lentokonetta täydennettiin vuonna 2017 optio-oikeudella 12 lisäkoneeseen sekä koko laivaston modernisoinnilla F3R-standardiin. Tässä yhteydessä Doha otti myös uuden vaihtoehdon, tällä kertaa 36 lisäkoneella. Samaan aikaan pieni kaasuvaltio tilasi 24 Eurofighteria Typhoon ja 36 F-15QA täydentämään hävittäjälaivastoaan, mikä jätti Ranskalle vain vähän toivoa tämän vaihtoehdon toteutumisesta. Tilanne on nyt täysin toinen 80-luvun tilauksen kanssa Rafale Emirati, Abu Dhabi on Dohan tärkein geopoliittinen kilpailija Persianlahdella. Itse asiassa Doha voi nopeasti saada houkutuksen tehdä lisätilaus poistamalla 36 lentokoneen vaihtoehdon standardiin F472 tasaamiseksi Rafale 132 modernin taistelukoneen laivastossa, jopa 130 Rafale ja F35:n kohteena Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Rafale Qatarin puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Qatarilla on edelleen yksi vaihtoehto 36:sta Rafale lisäksi vaihtoehto, joka voitaisiin nostaa Persianlahden Dohan ja Abu Dhabin välisen kilpailun alttarille

Kairoa varten, kiinnostus F4-standardia kohtaan oli selvästi ilmoitettu vaikkakin maa tilasi 30 Rafale lisää viime keväänä, jonka ilmoitettuna tavoitteena on lopulta käyttää 80 tämän tyyppistä lentokonetta. Egyptin ilmavoimille, jotka käyttävät myös amerikkalaisia ​​F-16-koneita, mutta myös venäläisiä Mig-29- ja Su-35-koneita, kiinnostavat Rafale on kaksijakoinen. Ensinnäkin sen avulla voit kommunikoida amerikkalaisten alustojen kanssa sekä venäläisten alustojen kanssa, sillä Ranska on vähemmän jäykkä kuin Yhdysvallat tällä alueella. Toiseksi, venäläisten laitteiden ja erityisesti Su-35- ja Mig-29-hävittäjien hankinnan vuoksi Kairo tietää, että se on täysin suljettu mahdollisuus hankkia amerikkalainen F-35 lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Rafale, F4-versiossaan tarjoaa ominaisuuksia, jotka ovat täsmälleen verrattavissa amerikkalaisten lentokoneiden ominaisuuksiin.

- Mainonta -

Intia on myös yksi Dassault Aviationin vakavimmista näkymistä useilla tasoilla. Ensinnäkin Intian ilmavoimat painostavat New Delhiä tilaamaan kiireellisesti toisen 36 kappaleen erän Rafale, täydentääkseen parhaillaan muodostettavia kahta laivuetta ensimmäisillä 36 tilatulla lentokoneella, joiden toimitus on melkein valmis. Itse asiassa nämä lentokoneet ovat nyt tärkeä työkalu Intian ilmavoimien käsissä kunnioittavat kiinalaisia ​​ja pakistanilaisia ​​kollegoitaan jotka myös modernisoituvat suurilla harppauksilla, kun saapuvat erittäin modernit laitteet, kuten J-20 tai JF-17 BlockIII. Samaan aikaan, ranskalainen kone kilpailee amerikkalaista Super Hornetia vastaan ​​tulevien intialaisten lentotukialusten varustamisesta, osallistuessaan MMRCA 2 -kilpailuun, jossa hankitaan 114 kevyttä tai keskikokoista laitetta paikallisessa tuotannossa.

Rafale intia lennon aikana tankkaus analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Intian ilmavoimat pyytävät edelleen toista 36:n tilausta Rafale vahvistaakseen valmiuksiaan Pakistanin ja Kiinan ilmavoimia vastaan.

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit