Mitä seurauksia on siitä, että Pakistan hankki 25 kiinalaista J-10CE-hävittäjää?

Pakistanin viranomaiset ovat tutkineet mahdollisuutta hankkia yksimoottorisia J-13-hävittäjiä Pekingistä 2008 vuoden ajan vuodesta 10 lähtien. lukuisat huhut ovat useaan otteeseen ilmoittaneet tilauksen olevan välitön. Se on nyt tehty, koska he vahvistivat allekirjoittaneensa sopimuksen 25 J-10CE:n hankkimisesta, J-10C:n vientiversio, joka on käytössä Kansan vapautusarmeijan ilmavoimissa, jotta voidaan varustaa kaksi 12 lentokoneen laivuetta. Jos sopimuksen määrää ei mainita, sen aikataulu vaikuttaa erityisen lyhyeltä, koska kyse on uuden laitteen esittelystä tasavallan päivän, 23. maaliskuuta, yhden maan kahdesta kansallisesta juhlapäivästä, juhlien yhteydessä, hypoteesi akkreditoitu kiinalaista hävittäjää valmistavan Chengdu-lentokoneen valmistajan tuotantopaikalla tehtyjen havaintojen perusteella. Indo-Pakistanin opposition perinteisten asentokysymysten lisäksi näiden metsästäjien saapuminen horjuttaa merkittävästi voimatasapainoa tällä maailman alueella, jolle on jo leimattu merkittäviä jännitteitä ydinvaltojen välillä.

Vastaus saapumiseen Rafale Intia

Ei ole epäilystäkään, ja Pakistanin viranomaiset ovat myös itse ilmoittaneet avoimesti, että näiden 25 hävittäjän hankinta Pakistanin ilmavoimille on vastaus 36 lentokoneen käyttöönotolle. Rafale Intia osti Ranskasta. Kiinalaisella hävittäjällä on todellakin lukuisia ominaisuuksia, jotka eivät vastaa ranskalaisen lentokoneen suorituskykyä, tekevät siitä paljon vakavamman vihollisen kuin F-16 ja JF-17 palvelee tällä hetkellä Pakistanin ilmavoimissa. AESA-tutkansa lisäksi J-10CE voi itse asiassa käyttää nykyaikaisia ​​sotatarvikkeita, kuten infrapunaohjattua PL-10-ohjusta, joka on paljon tehokkaampi kuin edeltäjänsä PL-8 ja erityisesti pitkän kantaman PL. -15E-ohjus. , PL-15:n vientiversio, jonka kantama on noin 150 kilometriä ja joka antaa suoran vastauksen Meteoriin ja Mica/NG:hen. Rafale intiaanit.

J10C pl10 PL15 Puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet | Intian ja Pakistanin konflikti
yksi J-10CE:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky toteuttaa uudet kiinalaiset ilma-ilma-ohjukset PL-10 (ulommat pylväät) infrapunaohjauksella ja PL-15 (sisäiset pylväät) pitkällä kantamalla.

Lännessä olevien tietojen mukaan PL-15 ei kuitenkaan ole sama kuin Meteor, koska kiinalainen ohjus on ensisijaisesti suunniteltu poistamaan kauaskantoisia kohteita, kuten tankkeri- tai tutkalentokoneita, joissa ohjuseurooppalainen voi omalta osaltaan hyödynnä ketteriä metsästäjiä jopa pitkillä etäisyyksillä. On kuitenkin totta, että nämä uudet ohjukset, joita uudet lentokoneet palvelevat, muodostavat merkittävän uhan Pakistania kohtaaville Intian ilmavoimille, erityisesti Intian ilmavoimien vanhimpia lentokoneita, kuten Jaguareja tai jopa Su-30MKI:tä vastaan. Kuitenkin, jos Rafale Intialaiset pystyvät tehokkaasti saamaan yliotteen pakistanilaisista J-10CE:istä, ja jos Mirage 2000 pystyy kilpailemaan näiden lentokoneiden kanssa, niitä on vähän Intian ilmavoimissa, liian vähän peittämään samanaikaisesti Pakistanin ja Kiinan rintaman. , mikä johtaa merkittävään muutokseen alueellisessa voimatasapainossa.

J-10C:n ominaisuudet ja suorituskyky


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Intian ja Pakistanin konflikti

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit