Japani on mukana kehittämässä mikroaaltouunia

Toisin kuin Euroopan maat, Japani ennakoi suurelta osin strategista kehitystä, joka johti nykyään tuntemiimme mullistuksiin ja jännitteisiin. Siten, Tokio on elvyttänyt investointeja omaan puolustukseensa vuodesta 2013 lähtien, sen jälkeen, kuten länsimaiset kollegansa, myöntyi rauhan eduista vuosien 2000 ja 2012 välisenä aikana, ja puolustusponnistelut putosivat tänä aikana 4,83 Tr jenistä 4,65 Tr jeniin ja nousivat 5,5, 47 Tr jeniin eli enemmän. yli 2022 miljardia euroa vuonna 2022. Japanin viranomaiset jopa ilmoittivat vuoden XNUMX puolustusbudjettia esitellessään, etteivät he sulje pois mahdollisuuttanostaa saariston puolustusponnistelut 2 prosenttiin sen BKT:stäverrattuna nykyiseen 1,1 prosenttiin vastatakseen heidän kohtaamiensa uhkien lisääntymiseen.

Tämä luottojen uusiutuminen mahdollisti Japanin asevoimien toteuttamisen samanaikaisesti useisiin kunnianhimoisiin ohjelmiin joukkojensa ja varusteidensa nykyaikaistamiseksi. Siten ilmavoimat tilasivat 146 5. sukupolven F-35A- ja F-35B-hävittäjää, kun taas maajoukot modernisoivat tykistöään ja osan panssaroitua laivastoaan. Mitä tulee Japanin laivaston itsepuolustusvoimiin, ne käyvät läpi vertaansa vailla olevaa pakotettua modernisointimarssia, ja sen lisäksi, että 8. Aegis Raskaat Kongo-, Atago- ja Maya-luokkien hävittäjät, toimitus 19 Soryu- ja Taigei-luokan sukellusveneet, ja 22 Mogami-luokan fregattiasekä kahden Izumo-luokan helikopteritukihävittäjän muuttaminen lentotukialuksiksi, jotka pystyvät toteuttamaan F-35B-hävittäjän.

mogami Uutiset Puolustus | Laseraseet ja suunnattu energia | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Japanilaiset telakat lanseeraavat nyt 2 Mogami-luokan fregattia vuosittain tavoitteenaan toimittaa 22 alusta vuoteen 2030 mennessä.

Samaan aikaan Tokio on aloittanut ennennäkemättömän ponnistelun uusien nykyaikaisten asejärjestelmien kehittämiseksi. Median ulkopuolella FX-ohjelma kehittää viidennen sukupolven keskikokoinen hävittäjä, Japanin teollisuus on ryhtynyt kehittämään laivantorjunta- ja risteilyohjuksia, mutta myös erittäin innovatiivisia asejärjestelmiä, kuten esim. hypersonic-ohjukset et sähköaseet tai kiskoase. On selvää, että japanilaiset tavoitteet näillä huippualoilla kasvavat jatkuvasti, koska japanilainen lehdistö on paljastanut sen Tokio oli käynnistänyt mikroaaltouunin kehittämisen, mukaan lukien 7,2 miljardin jenin luottolimiitti vuoden 2022 puolustusbudjettiin tätä tarkoitusta varten.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit