Naval Groupin Gowind 2500 -korvetti edelleen suosikki Kreikan kilpailussa

Italialaisen Fincantierin kevyemmällä versiolla Doha-luokan kevyistä fregateista ja Lockheed-Martinin ikivanhan MMSC:n jälkeen on nyt brittiläisen Babcockin tehtävä yrittää osallistua kreikkalaiseen kilpailuun rakentaakseen paikallisesti 5 korvettia Hellenicille. Laivasto. Kuten amerikkalainen Lockheed-Martin, Babcock tarjoaa Ateenassa samaa laivaa, jota tarjottiin "Frigate"-kilpailussa, jossa FDI Belharra menestyi, tässä tapauksessa vähemmän aseistettua ja varusteltua versiota ArrowHead 140:stä. 5.700 31 tonnin fregatti, jonka kuninkaallinen laivasto valitsi Type 500 -luokkaan pääasiallisena perusteena alle XNUMX miljoonan euron yksikköhinnalla Kreikan lehdistön keräämien tietojen mukaan. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole lähetetty virallista brittiläistä ehdotusta Kreikan viranomaisille, jotka ovat myös ilmoittaneet, että lopullinen päätös tästä sopimuksesta julkistetaan joka tapauksessa maaliskuun loppuun mennessä.

Kuten Italian ja Amerikan ehdotuksessa, tällä uudella brittiläisellä tarjouksella on kuitenkin vähän mahdollisuuksia saada Ateena hyväksyä, kun taas kilpailu näyttää olevan enemmän kuin koskaan. hollantilaisen Damenin Sigma 10514:n ja ranskalaisen laivastoryhmän Gowind 2500 -korvetin välinen yhteenotto, joissa molempien hinta on 2 miljardia euroa viidestä kreikkalaisilla telakoilla rakennetuista yksiköistä ja toimintakapasiteetti on huomattavasti lähellä, jolloin amerikkalaiset, brittiläiset ja italialaiset voivat suuremmilla aluksilla tarjota vain 5 alusta tähän hintaan ilman toiminnallista nettohyötyä. vaatia.

Arrowhead140 News Defense | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Usean verkkotunnuksen sitoumukset
Naval Groupin Gowind 2500 -korvetti edelleen suosikki Kreikan kilpailussa 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaslaivaston rakentaminen | Usean verkkotunnuksen sitoumukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit