Yhdysvaltain laivasto valitsee Thales CAPTAS-4 -luotaimen uusiin Constellation-fregatteihinsa

- Mainonta -

Jos jollakin alalla Ranskan puolustusosaaminen on yleisesti tunnustettua, se on sukellusveneiden vastainen sodankäynti. Olipa kyse sen fregateista, sukellusveneistä tai meripartiolentokoneista, Ranskan laivasto on hyvin usein osoittanut kehittynyttä teknisyyttä ja kykyjä, jotka ovat jopa ylittäneet erittäin tehokkaiden liittolaistensa, amerikkalaisten ja brittien, vastaavat. Näin ollen uudet ranskalaiset Aquitaine-luokan fregatit ovat voittaneet useaan otteeseen viime vuosina Yhdysvaltain laivaston järjestämä "Hook'em" -kilpailu, palkitsee parhaimman Naton miehistön sukellusveneiden vastaisen sodankäynnin alalla.

Jos Ranskan laivasto saa kunniaa tällä alueella, se johtuu osittain operatiivisesta osaamisesta ja miehistön erittäin vaativasta koulutuksesta, mutta myös erityisen tehokkaasta tähän tehtävään optimoidusta kalustosta. Näin ollen, jos ranskalaisella FREMM-luokan Aquitainella ei ole italialaisen serkkunsa nopeutta eikä siirtymää, sillä on toisaalta paljon suurempi akustinen harkintavalta, erityisesti tätä tehtävää varten optimoitujen kiinteän nousun potkureiden käytön ansiosta. Mutta juuri Sonar-alalta meidän on etsittävä parhaat perustelut tälle toiminnalliselle huippuosaamiselle, ja erityisesti CAPTAS-4:n vaihtelevan syvyisen hinattavan luotain, joka varustaa uudet ranskalaiset fregatit, mutta myös italialaiset, espanjalaiset tai edelleen. Brittiläinen. Ja CAPTAS-asiakkaiden luettelo laajenee edelleen alan arvostetuimmilla referensseillä, koska Kontra-amiraali Casey Moton, joka valvoo uusien USS Constellation -luokan fregattien rakentamista Yhdysvaltain laivastolle (ja jotka on johdettu italialaisista FREMM:istä), Thales-luotain valittiin erityisesti näiden alusten varustamiseen.

FFGX Constellation News Defense | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | YHDYSVALLAT
Constellation-luokan fregateilla tulee olemaan suurten laivastoyksiköiden ASM-saattajan rooli, joka ottaa vallan kuuluisilta amerikkalaisilta fregateilta, kuten Knox tai OH Perry.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit