Iso-Britannia haluaa lisää F-35B- ja A400M-koneita

Kuten useimmat eurooppalaiset armeijat, brittiläiset armeijat kärsivät 90-luvun puolivälin ja 2010-luvun välisenä aikana budjettitason rauhanhyötyjen vastareaktiot. Afganistanin kampanja, nämä heikensivät nopeasti operatiivisia varantojaan niin, että 2010-luvun alussa ne olivat maailmanlaajuisen kapasiteetin hajoamisen partaalla. Meripartio tai laivaston ilmavoimakapasiteetti, Lontoo aloitti vuonna 2012 lisäämään investointejaan, joten maan sotilaallisten voimavarojen palauttamiseksi ja nykyaikaistamiseksi. Vuonna 2020 Boris Johnsonin hallitus ilmoitti vapaaehtoisesta investointisuunnitelmasta, jonka tavoitteena on saavuttaa 2025 prosentin puolustusponnistelu bruttokansantuotteesta eli 2,2 miljardia euroa vuoteen 60 mennessä.

On sanottava, että paikkoja on lukuisia Ison-Britannian armeijoita varten, ja niiden on samanaikaisesti rakennettava uudelleen panssaroitujen ajoneuvojensa, tykistönsä ja fregattilaivastonsa ja saatettava päätökseen uusiin ydinsukellusveneisiin tarvittavat investoinnit. Lisäksi Lontoon on myös modernisoitava ja laajennettava ilmavoimaansa hankkimalla Boeing P-8A Poseidon -vartiolentokoneita, E-7 Wedgetail -lennonjohtolentokoneita, uusia Chinook- ja Apache-helikoptereita sekä laajentamalla metsästys- ja kuljetuskalustoa. Juuri tästä aiheesta puolustusministeri Jeremy Quin vahvisti parlamentille osana tulevien puolustusinvestointien valmistelua. uudet F-35B-hävittäjät ja uudet A400M Atlas -kuljetuskoneet ostetaan pian kuninkaallisiin ilmavoimiin.

P8 RAF Defense News | Hävittäjäkoneet | Liikenneilmailu
Vuodesta 2011 ja Nimrodien vetäytymisestä sekä 2019 ja ensimmäisten P-8A Poseidonien käyttöönotosta lähtien kuninkaallisilla ilmavoimilla ei ollut enää meripartiokykyä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Liikenneilmailu

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit