Intia keskeyttää kymmenen venäläisen Ka-10-laivastohelikopterin tilauksen

Ukrainan konfliktin alusta lähtien on yleistä lukea, että Venäjä on yksimielisesti sitä vastaan ​​maailmassa, lukuun ottamatta muutamia satelliittidiktatuureja, kuten Syyria tai Venezuela. Vaikka on totta, että Yhdistyneiden Kansakuntien äänestyksissä suurin osa maista kannatti Moskovan vastaisia ​​esityksiä, monet maat, eikä vähäisimpänä, halusivat mieluummin pidättäytyä äänestämästä kuin ottaa kantaa Venäjää vastaan. Tämä pätee erityisesti Kiinaan, mutta myös Brasiliaan, Etelä-Afrikkaan ja Intiaan, jotka ovat neljä muuta BRICS-muodon jäsentä. Vaikka New Delhi ei ole tuominnut eikä tukenut Venäjän sotilaallista väliintuloa Ukrainassa, uskoen sen olevan eurooppalainen tapaus, Intian viranomaiset ovat juuri ilmoittaneet. 10 Kamov Ka-31 -laivastohelikopterin hankintaa koskevien neuvottelujen yksipuolinen ja toistaiseksi keskeyttäminen lähellä Moskovaa.

Intian viranomaisille ei ole kysymys Moskovan vastaisen kannan ottamisesta, vaikka päätös liittyykin Ukrainan sotaan tai pikemminkin sen seurauksiin. Julkaistun lehdistötiedotteen mukaan New Delhi arvioikin, että tästä lähtien Venäjän puolustusilmailuteollisuus ei enää pystyisi noudattamaan määräaikoja, jotka vaaditaan uuden intialaisen lentotukialuksen INS Vikrantin aseistamiseen tarkoitettujen laitteiden valmistukseen ja toimittamiseen. , jonka on määrä ottaa käyttöön tänä kesänä. Moskovalle tämä on kova isku, koska sopimus on ilmeisesti 520 miljoonaa dollaria, mutta myös siksi, että se vahvistaa sen, mitä tähän asti vain huhuttiin: Länsimaiden ankarat Venäjä-pakotteet haittaavat nyt vakavasti maan puolustusteollisuutta. .

IAC1 INS Vikrant Defense News | Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti | Sotilashelikopterien rakentaminen
lentotukialuksen INS Vikrant on tarkoitus aloittaa tänä kesänä Intian laivaston palveluksessa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Sotilashelikopterien rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit