Yhdysvaltain laivasto rahoittaa drone-ohjelmaa, jonka kantama on yli viikon

Ukrainan sodasta opittujen kokemusten joukossa tiedusteludroneiden hallitseva rooli sotilasoperaatioiden suorittamisessa on luultavasti, ellei suurin yllätys, joka tapauksessa ilmeisin vahvistus kentällä nyt tapahtuvista muutoksista. -intensiiviset sotilaalliset toimet. Ukrainan armeijoiden menestys lukuisten ja tehokkaammin aseistettujen Venäjän joukkojen edessä perustuu itse asiassa suurelta osin sellaisen laitteen täydelliseen integrointiin, jossa yhdistyvät innovatiivinen viestintäjärjestelmä koordinoimaan lähetettyjä yksiköitä erityyppisten droonien raportoimien tietojen kanssa. MALE (Medium Altitude Long Endurance) kevyt TB2 Bayraktar kaupallisiin kevyisiin nelikoptereihin, joita ukrainalaiset operaattorit ovat modifioineet. Tässä yhteydessä ja ottaen huomioon yhä laajemmat valvontatarpeet, joita amerikkalaisten joukkojen on kohdattava tulevaisuudessa, kiinnostus erittäin pitkän kantaman droneja kohtaan on vain kasvanut Atlantin yli viime vuosina.

Tämä on juuri pienen amerikkalaisen start-up-yrityksen suosikkikenttä Alusta Aerospace Kaliforniassa sijaitseva dronin lentoajan maailmanennätys, jonka Vanilla Unmanned, drone, joka piti ilmaa 8 päivää ja 50 minuuttia ja oli kulkenut lähes 20.000 100 km (eli keskinopeus XNUMX km/ h) viime lokakuussa. Ja tämä ennätys ei jäänyt huomaamatta Pentagonilta ja erityisesti siltä Yhdysvaltain laivasto, joka on tehnyt sopimuksen Kalifornian pk-yrityksen kanssa kehittääkseen järjestelmän, jolla on erittäin pitkä autonomia tarjoaa todennäköisesti tähän mennessä ennennäkemättömiä valvontavalmiuksia, erityisesti pitkäkestoisten valvontatehtävien suorittamiseksi, jotka ovat erityisen tarpeellisia laivaston alalla tehokkaamman MQ-9 Reaperin sijasta isku- ja taistelutehtävässä, ja jotka on vuosikymmenen loppuun mennessä korvattu varkain järjestelmillä.

MQ 9B Sky Guardian General Atomics Uutiset Puolustus | Sotilaskäyttöön kytketyt ilmapallot | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaskäyttöön kytketyt ilmapallot | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit