Venäjän joukot hallitsevat Donbassin elektronista sodankäyntiä

Jos Venäjän armeijat näyttivät sodan kahden ensimmäisen kuukauden aikana kyvyttömiltä pakottaa itseään elektronisen sodankäynnin alalla, viimeaikaiset tiedot Donbassin taisteluista osoittavat, että Moskova olisi oppinut näistä menneistä epäonnistumisista ja luottaa nyt erittäin voimakasta sähkömagneettista häirintää tässä teatterissa.

Ennen Ukrainan sotaa pelätyt Venäjän armeijoiden sähköisen sodankäynnin kyvyt olivat yllättävän tehottomia konfliktin ensimmäisten viikkojen aikana, minkä ansiosta Ukrainan joukot pystyivät toteuttamaan lukuisten pienten taisteluryhmien koordinoituja toimia, joita tuki suuri määrä droneja ja erittäin tehokasta tykistöä. . Voisi silloin ajatella, että Venäjän armeijoiden ennakoidut kyvyt tällä alueella oli, kuten muillakin, yliarvioitu. Kuitenkin useiden viikkojen ajan, kun taistelut ovat riehuneet Donbassin alueella, Venäjän joukot ovat paljon tehokkaampia tällä alueellaottamalla käyttöön tehokkaan häirinnän, joka haittaa viestintää ja ukrainalaisten droonien käyttöä, sekä merkittäviä kuuntelu- ja geopaikannusominaisuuksia sähkömagneettisessa spektrissä, mikä heikentää tehokkaasti strategian tehokkuutta, joka teki Ukrainan armeijoiden menestyksen konfliktin alussa.

TB2 vx BUK Ukraina Sotilaallinen voimatasapaino | Puolustusanalyysi | Tykistö
Erittäin tehokkaita konfliktin alussa, TB2-taisteludronit näyttävät nyt neutraloituvan Donbassissa tapahtuneiden häiriöiden ja venäläisten ilmatorjuntapuolustuksen takia, mikä pakottaa Ukrainan ilmavoimat suorittamaan erittäin vaarallisia ohjattuja tehtäviä tässä teatterissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Rapport de force militaire | Analyses Défense | Artillerie

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit