Venäjän laivasto upottaa TOR M2 -ilmatorjuntajärjestelmiä korvetteihinsa Mustallamerellä

Venäjän laivasto on sijoittanut TOR M2 -ilmatorjuntajärjestelmiä Mustallamerellä purjehtiviin korvetteihinsa suojellakseen niitä Ukrainan ohjuksilta ja droneilta risteilijän Moskva menetyksen jälkeen.

Un tilannekuva sosiaalisessa mediassa esittää hankkeen 22160 Vasily Bykov -korvettia Krimin rannikolla, ja sen helikopterialustalle on asennettu maalla sijaitseva modulaarinen ilmatorjuntajärjestelmä Tor M2KM, mikä luultavasti vahvistaa sen ilma- ja ohjustentorjuntakykyä.

Kahden ukrainalaisen P14 Neptune -laivantorjuntaohjuksen upotetun risteilijän Moskva menetyksen jälkeen 2022. huhtikuuta 360 Venäjän Mustanmeren laivasto, joka tähän asti piti itseään haavoittumattomana näillä vesillä, on muuttanut perusteellisesti oppiaan, sen alukset eivät enää kehittyy ennalta määriteltyjen ja toistuvien lentoratojen mukaan ja ennen kaikkea pitämällä hyvä etäisyys Ukrainan hallinnassa olevista rannikoista.

Kiovan länsiliittolaisten toimittamien laivojen vastaisten ohjusten todennäköisen saapumisen myötä ohjuspuolustuksesta on tullut Venäjän Admiraliteettien prioriteetti, erityisesti Bykov- ja Buyan-M-tyyppisten korvettien osalta, joiden kyky suojautua vastaan ​​on hyvin rajallinen. sellainen uhkaus.

Eilen sosiaalisissa verkostoissa julkaistu valokuva, jossa Buyan-luokan korvetti Vasily Bykov kantaa ilmailualustallaan modulaarista Tor M2KM -ilmatorjuntajärjestelmää, täyttää todennäköisesti tämän tarpeen.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Ilmatorjunta | Puolustusanalyysi | CIWS ja SHORAD

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. […] Pettymystyneenä joihinkin taistelutilanteissa havaittuun suorituskykyyn, Venäjän Admiraliteetti on kuulemma päättänyt olla tilaamatta toista erää Vasily Bykov -luokan korvetteja, joista 4 yksikköä muodostaa tällä hetkellä Mustanmeren laivaston selkärangan. Lisäksi ensimmäiset 4 käytössä olevaa korvettia varustetaan Tor-M2MK-ilmatorjuntajärjestelmällä, joka on nähty jo luokan ensimmäisessä yksikössä. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit