Kiinan uuden tyypin 003 lentotukialuksen välitön julkaisu

Useita päiviä odotettavissa olevan uuden kiinalaisen raskaan lentotukialuksen, tyyppi 003, laukaisu on nyt välitön, ja se voidaan toteuttaa huomenna keskiviikkona 15. kesäkuuta. Uudet kuvat todellakin osoittavat, että kuivatelakkaa, johon laiva rakennettiin, täytetään.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Korkean intensiteetin sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. […] Kuten odotettiin, uusi kiinalainen lentotukialus, nimeltään CV-18 Fujian, laukaistiin tänä perjantaina Shanghaissa, mikä merkitsee uutta vaihetta Kansan vapautusarmeijan laivaston teollisessa ja toiminnallisessa kehityksessä. Pekingin kiistattoman teollisen menestyksen lisäksi, sillä se on käynnistänyt alle 12 vuodessa 3 lentotukialusta, joiden teknologia ja vetoisuus kasvavat, Fujian on Kiinan laivaston keskeinen voimavara sen valmistelussa Yhdysvaltain laivaston ja sen liittolaisten kanssa. tarjoaa useita merkittäviä edistysaskeleita voimavaroissa, jotka ovat Kiinan armeijan ja teollisuuden käytettävissä tulevina vuosina, aina integroidusta sähkökäyttöisestä propulsiosta, joka avaa tien ydinvoimalle, laajennettuun lentotukialusryhmään, joka on verrattavissa superlentokukialusten käytettävissä olevaan ryhmään. Yhdysvaltain laivastosta. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit