Puola haluaa siirtyä 4:stä kuuteen toimivasta koneellista osastoa vuonna 6

Puolan puolustusministeri Mariusz Błaszczak ilmoitti Puolan puolustusministeri Mariusz Błaszczak, että Puolan puolustusministeri Mariusz Błaszczak nousi nykyisestä 2035 divisioonasta nykyisestä 2035 koneistettuun divisioonaan vuonna 4, osana mallia 6 koskevaa työtä. henkilöstön ja tarjottujen laitteiden määrän kasvaessa merkittävästi.

Puolan bruttokansantuote on vain 600 miljardia euroa, neljännes Ranskan bruttokansantuotteesta ja väkiluku 38 miljoonaa asukasta, tuskin 55 prosenttia 68 miljoonasta ranskalaisesta, mutta maalla on "erittäin tärkeät asevoimat erityisesti maalla. Alue, jossa on 60.000 4 miestä jaettuna 3 divisioonaan, joissa kussakin on 800 koneistettua prikaatia, 500 raskasta panssarivaunua, 4000 itseliikkuvaa tykistöjärjestelmää ja yli XNUMX XNUMX jalkaväen taisteluajoneuvoa sekä panssaroitujen joukkojen kuljetus.

Vastatakseen Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan Varsova aikoo lisätä sotilaallisia voimavarojaan osana laajaa "Model 2035" -nimisen modernisointiohjelmaa, jota varten Puolan presidentti Andrzej Duda on jo ilmoittanut maan ponnistelevan. Puolustus 2,2 prosentista BKT:stä tänään yli 3 prosenttiin.

PT91 MBT sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilasliitot | Tykistö
Siirrettyään yli 200 T-72:ta Ukrainaan, Puolan on myös vaihdettava paikallisesti valmistetut raskaat PT91-tankkinsa.

Vaikka Model 2035 -ohjelmaa ei ole vielä virallisesti julkistettu, puolustusministeri Mariusz Błaszczak, moninkertaistaa poikkeamat lehdistössä ja erityisesti sosiaalisissa verkostoissa, ilmoittaa tärkeimmistä toimenpiteistä.

Niinpä viimeksi mainittu ilmoitti kesäkuun 2022 alussa, että Varsova aikoo tilata 500 uutta HIMARS-raketinheitinjärjestelmää vuonna 20 tilattuihin 2019 yksikköön sekä kaksi uutta Patriot-ilmatorjuntaohjusten akkua.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilasliitot | Tykistö

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit