Intian armeijoiden uusi rekrytointipolitiikka herättää monia protesteja

Brittiläisen perinteen perijät, Intian asevoimat ovat täysin ammattimaisia, ja intialaiset sotilaat allekirjoittavat yleensä erittäin pitkäaikaisen sopimuksen alemmissa riveissä jopa 17 vuodeksi. Modin hallitukselle tämä tilanne vaikutti ongelmalliselta, koska kyse oli 1,4 miljoonan ammattisotilasta koostuvan joukkojen ylläpitämisestä, joiden palkkasumma kasvaa edelleen samalla kun maan elintaso nousee. Ammattimaisten länsimaisten asevoimien tavoin New Delhi on siksi päättänyt ottaa käyttöön uuden rekrytointipolitiikan asevoimissaan. Alkuperäinen neljän vuoden sopimus tarjotaan nuorille rekrytoijille ja sopimusta jatketaan vain neljännekselle sotilasta, jotka ovat saavuttaneet vuoden lopun. tämä tehokkaan ikä- ja arvopyramidin asettamiseksi, mutta ennen kaikkea työvoiman nuorentamiseksi ja armeijan palkkalistan painon vähentämiseksi merkittävästi.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Puolustusalan institutionaalinen viestintä | Intian ja Pakistanin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit