Vaikka Yhdysvaltain ilmavoimat haluavat eläkkeelle 33 taisteluun kelpaamatonta F-22 Raptoria, kongressi haluaa modernisoida ne

On tavallista, että Yhdysvaltain kongressi, joka muistaa, sanoo viimeisen sanan sotilaallisessa suunnittelussa Atlantin toisella puolella, toimii moderaattorina, kun se kohtaa amerikkalaisten armeijoiden vaatimuksia, jotka ovat usein nopeita. muodon suhteen radikaaleja päätöksiä. Niinpä kongressi on viime vuosina johdonmukaisesti hylännyt Yhdysvaltain ilmavoimien pyynnöt vetää A-10-laivastonsa pois, koska viimeksi mainitut eivät pitäneet niitä soveltumattomina nykyaikaiseen korkean intensiteetin taisteluun. Toisaalta amerikkalaisten parlamentaarikkojen kannalta ei ole kysymys joukkojen koon pienentämisestä ilman, että he pystyvät kohdistamaan johdonmukaista pääomapohjaa. Näin viime viikkoina jälkimmäiset ovat tehneet hylkäsi Yhdysvaltain laivaston pyynnön poistaa risteilijä Vicksburg ja 4 LHD:täja että 5/9 LCS, pyytäen Yhdysvaltain laivastoa ratkaisemaan propulsio-ongelmansa, jotta ne lopulta siirrettäisiin liittoutuneiden laivastolle tarvittaessa. Sama logiikka pätee Yhdysvaltain ilmavoimiin, jotka näkevät sen pyynnön vetää pois palveluksesta tällä hetkellä lentäjäkoulutuksessa käytettävä 33 F-22 Raptor Block 20, Yhdysvaltain parlamentaarikot pitävät parempana nykyaikaistaa ne Block 30/35 -standardin mukaisiksi soveltuva taisteluun.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit