Alankomaat vahvistaa kuuden F-6A:n ja neljän uuden MQ-35 Reaper -dronen tilauksen

Useimpien Euroopan maiden esimerkin ja Venäjän Ukrainaa vastaan ​​tekemän hyökkäyksen jälkeen Alankomaat, joka oli tähän asti erityisen haluton lisäämään puolustusponnistelujaan, ilmoitti muutama viikko sitten maan puolustusponnistelujen nopean lisäämisen saavuttaakseen tavoitteen 2 %. BKT Naton vaatimusten mukainen vuodelle 2025. Ja kuten tämä sama valtaosa Euroopan maista, Amsterdam on ilmoittanut armeijoidensa kapasiteetin rakentamisesta uusien aseistuskomentojen avulla. Tässä tapauksessa Alankomaiden puolustusministeriö vahvisti muutama päivä sitten, sen halu tilata 6 F-35A-taistelukonetta lisää saavuttaakseen 52 lentokoneen laivaston, mutta myös 4 uutta MALE MQ-9 Reaper -dronea tilattujen neljän lisäksi sekä uusi erä Tomahawk-ohjuksia Yhdysvalloista, samalla kun osoitti suurta kiinnostusta HIMARS-mobiiliraketinheitinjärjestelmää kohtaan, jonka jo tilasi Euroopassa. Puola ja Romania.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Alliances | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit